Sinusuri inflamate. Remediu fără medicamente

Infecțiile sinusurilor sunt cauzate de virusuri, bacterii sau fungi ce cresc în sinus și determină blocarea acestuia.  Sinusurile inflamate  este mereu însoțită de congestie nazală și nas înfundat însă, din fericire, în medicina populară există un remediu natural.

Sinuzita reprezintă inflamatia cavitaților de aer din pasajul nazal. Sinusurile sunt cavitati mici, umplute cu aer care leagă nasul și gatul. Rolul lor este de a preveni mucusul să ajungă la plămâni, caz în care aceasta ar putea provoca infecții.

În medicina populară, există diverse soluții pentru tratarea inflamațiilor sinusurilor, una din ele fiind oțetul de mere. Acesta este cel mai mare dușman al dezvoltării bacteriene deoarece are un conținut ridicat de potasiu.

Care este cea mai simplă metodă de a remedia disconfortul? Trebuie să ai 250 ml de apă distilată, o lingură de miere, două linguri de oțet de mere organic și jumătate de linguriță de ardei chili. Tot ceea ce trebuie să faci este să amesteci toate aceste ingrediente și să lași să acționeze peste noapte.

Conform floaredetei.ro, se administrează pe stomacul gol, cu 15 minute înainte de masă. După acest tratament, te vei simți eliberat și desfundat.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel