SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Când se afișează rezultatele

Elevii de clasa a VIII-a vor susţine marţi proba la Matematică din cadrul simulării Evaluării Naţionale, potrivit calendarului aprobat de Ministerul Educaţiei. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Comunicarea rezultatelor este prevăzută pentru data de 16 martie. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Probele încep la ora 9,00, moment în care, în fiecare sală, vor fi distribuite subiectele. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Accesul elevilor în săli este permis până la ora 8,30. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore din momentul în care s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.  

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori din unităţile de învăţământ în care elevii susţin simularea. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. Notele obţinute la simulare nu se contestă şi nu se trec în catalog. Totuşi, în situaţiile excepţionale în care se doreşte consemnarea notelor în catalog, acest lucru se poate face în baza unei cereri scrise depuse de cei interesaţi.

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. În acelaşi timp, rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învăţământ prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate fiecărei situaţii în parte, scopul fiind îmbunătăţirea performanţelor şcolare. 

SIMULARE EVALUARE NAȚIONALĂ MATEMATICĂ. MEN precizează că obiectivele simulării sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel