Simpatizant ISIS, prins în România. Radu Tudor: Se poate întâmpla oricând, oriunde

Un bărbat român, în vârstă de 39 de ani, a fost ridicat de DIICOT, fiind bănuit de legături cu ISIS. Datele despre cel care-și spunea ”Ibrahim” sunt din 2015 și vizează legături cu atacatorii din Paris. 

Radu Tudor a afirmat, într-o intervenție telefonică la Antena 3, că ”Se poate întâmpla oricând, oriunde, cu atât mai mult în spațiul acesta de civilizație al UE și NATO. Dau credit 100% DIICOT, care este o instituție foarte serioasă și care își documentează foarte bine cazurile”. 

Jurnalistul a adăugat că ”DIICOT-ul a avut o șansă uriașă să afle despre acest personaj, să vadă ce activitate are pe Facebook și apoi să îl poată monitoriza. Genul acesta de oameni nu ar trebui luați în derâdere. Un individ de genul acesta poate acționa. Mi se pare că acest caz este destul de serios și încurajez toate instituțiile statului care sunt implicate în combaterea și prevenirea fenomenului terorist să acționeze cu maximă exigență. Să nu cădem în delăsarea pe care o demonstrează din păcate alte state europene, mai puternice decât noi”. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel