Simona Marinescu, de la PSD Lugoj, a murit. Social-democrata a făcut infarct

Simona Marinescu, vicepreşedintele Organizaţiei de femei a PSD Timiş, a murit, astăzi, la Mamaia, unde se afla pentru ședința PSD. Decesul acesteia a surventi în urma unui infarct.

Vicepreşedintele Organizaţiei de femei a PSD Timiş, Simona Marinescu, a decedat sâmbătă, pe litoral, în urma unui infarct. Social-democrata se afla la coafor când i s-a făcut rău. O ambulanţă a fost chemată la faţa locului, însă medicii nu au mai putut s-o salveze, scrie observator.ro.

Ce spunea Simona Marinescu, înainte de ședința CExN

 „Sunt mândră să fac parte dintr-o echipă în care colegialitatea, implicarea, loialitatea și respectul sunt pe primul loc, iar recunoștința și rezultatele obținute sunt pe măsura muncii noastre. Această școală politică ne-a oferit un imbold să ne mobilizăm așa cum putem noi mai bine în campaniile electorale care urmează, pentru că disponibilitatea femeilor social-democrate pentru oameni este imensă, iar aceasta este o resursă extraordinar de importantă a PSD Timiș", a declarat șefa delegației de Timiș înainte de ședință, notează lugojexpres.ro.

Viorica Dăncilă, anunț trist, după CExN

Viorica Dăncilă a anunțat tragicul eveniment, în timpul conferinței de presă de dupa ședința CExN a PSD.

 "E vorba de decesul colegei noastre, vicepreşedinte al Organizaţiei social-democrate de la Timiş, care a decedat în urma unui infarct. Colega noastră era pe litoral împreună cu familia, din data de 15 august. A participat la Şcoala de vară (a OFSD - n.r.), iar în această dimineaţă, aflându-se într-o vizită privată, i s-a făcut rău şi a mai fi putut fi salvată. Acest eveniment ne-a marcat pe toţi. Condoleanţe familiei", a declarat preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, la finalul Comitetului Executiv Naţional al PSD.

Simona Marinescu era membră a organizaţiei din Lugoj a PSD.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel