Simona Halep a ajuns în România: Am fost pe locul 1 destul

Simona Halep turneul de la Miami 2019
Simona Halep turneul de la Miami 2019

Jucătoarea de tenis Simona Halep a declarat, duminică, pe Aeroportul Henri Coandă, că nu a simţit niciun fel de presiune în turneul de la Miami, acolo unde putea reveni pe prima poziţie WTA dacă disputa finala, precizând că a fost destule săptămâni pe locul 1 mondial.

Ea s-a arătat mulţumită de faptul că a ajuns până în semifinalele turneului din SUA, dar şi de jocul prestat. "A fost foarte bine, sunt mulţumită de rezultat şi de felul cum am jucat. A fost o deplasare reuşită şi mă bucur că sunt acasă. Sunt mulţumită 100% de jocul meu, a fost un turneu foarte bun. Am avut meciuri grele, dar şi foarte bune. Rezultatul din finală nu prea contează pentru mine (Ashleigh Barty - Karolina Pliskova 7-6 (7/1), 6-3). Mă bucur pentru Barty pentru că a fost primul ei turneu mare câştigat. Cred că a meritat pentru că traversează o perioadă foarte bună şi chiar o felicit. Nu a fost încărcătură şi nici presiune pentru mine, am fost pe locul 1 destule săptămâni, aşa că nu mai e o presiune. A fost un meci bun la început (n.r. - în semifinale), dar apoi cu ploaia a fost diferit", a spus Halep la întoarcerea din SUA.

Întrebată cum a fost colaborarea cu noul antrenor Daniel Dobre, jucătoarea a răspuns: "M-a ajutat foarte mult, sfaturile lui au fost foarte bune la fiecare meci. Faptul că am jucat atât de bine într-o perioadă atât de scurtă cu el a fost meritul lui şi chiar îi mulţumesc că a venit".

Simona Halep a precizat că are aşteptări mari în ceea ce priveşte întâlnirea cu Franţa din semifinalele Fed Cup, programată la Rouen în 20-21 aprilie. "Aşteptările sunt mari pentru că îmi doresc foarte mult să câştigăm meciul de Fed Cup. Dar vedem cum o să ne descurcăm în faţa Franţei. Momentan sunt acasă şi voi începe pregătirea pe zgură. Nu pot să spun că suntem favorite, consider că meciul e echilibrat şi avem şansa noastră. Va fi greu, dar am mai jucat contra lor şi ştim oarecum ce trebuie să jucăm", a afirmat ea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel