Simona Halep - veste bună din partea fanilor

Mircea F. Cristian / 13 feb 2019 / 20:53
Simona Halep , veste bună din partea fanilor
Simona Halep , veste bună din partea fanilor

Simona Halep este preferata fanilor, într-un clasament făcut după meciurile de Fed Cup.

Simona Halep - care va fi numărul doi mondial, după victoria de la Doha -  a fost desemnată de fani cea mai bună jucătoare - Most Valuable Player (MVP) - din acest weekend al competiţiei pe echipe Fed Cup. Halep a adus două puncte echipei României în meciul câştigat cu 3-2 în faţa Cehiei, deţinătoarea trofeului, la Ostrava, după 6-4, 6-0 cu Katerina Siniakova şi 6-4, 5-7, 6-4 cu Karolina Pliskova.

Simona Halep și contracandidatele

 

România s-a calificat în semifinalele competiţiei, fază în care va întâlni Franţa. Halep le-a avut drept contracandidate în acest sondaj pe Bianca Andreescu, Ashleigh Barty şi Johanna Konta.

Andreescu, jucătoare de origine română, a adus Canadei două puncte în meciul cu Olanda (4-0). Ashleigh Barty a fost decisivă pentru Australia în meciul cu SUA (3-2), câştigând ambele meciuri de simplu, precum şi pe cel de dublu, alături de Priscilla Hon. Konta a câştigat un meci în duelul cu Serbia (2-0), din finala Grupei 1 a zonei Europa-Africa, după ce obţinuse victorii şi în celelalte trei întâlniri anterioare.

Citește și:

Turneu Doha. SIMONA HALEP - LESIA TSURENKO

Halep a explicat reacția fabuloasă de la Fed Cup