Simona Halep - Venus Williams, rezultat turneu Montreal. Două meciuri într-o zi

Simona Halep - Venus Williams a fost meciul cap de afiș de joi, de la turneul de la Montreal.

Simona Halep s-a calificat în sferturile de finală ale turneului de la Montreal. Cea mai bună jucătoare a lumii a câștigat astfel două meciuri într-o singură zi.

După un maraton de peste trei ore împotruva Anastasiei Pavlyuchenkova (7-6, 4-6, 7-5), sportiva noastră a trecut mult mai lejer de o Venus Williams afectată de probleme fizice. Venus Williams, jucătoare cu şapte titluri de Mare Şlem în palmares, trecuse la rândul ei, în turul al doilea, de românca Sorana Cîrstea, cu 7-6 (7/4), 6-4.

Halep s-a impus cu 6-2, 6-2, după numai 72 de minute. Simona Halep, principala favorită de la Montreal, se va lupta vineri pentru un loc în semifinalele competiţiei din Canada cu Caroline Garcia din Franţa, învingătoare cu 6-3, 6-2 în partida cu rusoaica Maria Şarapova. Halep conduce cu 4 victorii la 1 în confruntările cu Garcia, ultimul duel având loc anul acesta, în sferturile de finală ale turneului de la Roma, câştigat de româncă în două seturi (6-2, 6-3).

Declarație după meci Simona Halep

"A trebuit să fiu concentrată pentru fiecare minge. A fost o zi grea pentru amândouă. Ce voi face? Voi dormi, voi dormi și voi dormi. Vă mulțumesc că ați venit să mă susțineți. Tot timpul îmi face plăcere să joc pe acest teren", a spus Halep după meci.

Vezi și: Halep - Pavlyuchenkova. Prima reacție: Sunt puțin moartă!


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel