Simona Halep, turneu Thailanda: ORA FINALEI a fost schimbată

Simona Halep a câștigat meciul împotriva Johannei Konta și va juca finala din Thailanda, duminică de la ora 13:30. Asta deși inițial se anunțase că meciul va avea loc la ora 16:00. 

Organizatorii au decis să inverseze orele disputării celor două finale. Astfel, finala mare se va juca prima, deși inițial era programat invers. 

"Cred că am jucat foarte bine în primul meci din noul sezon, m-am antrenat chiar foarte bine acasă în România, am venit pregătită. Am fost pregătită să joc acest meci. Știam că va fi dificil, totul a mers bine și va mulțumesc că ați fost alături de mine să mă încurajați. Va mulțumesc pe această cale", a spus Halep.

Simona Halep, numărul unu mondial, o va înfrunta pe Karolina Pliskova (Cehia), în finală turneului demonstrativ World Tennis Thailand Championship, de la Hua Hin, programată duminică.

Halep a învins-o în prima semifinală pe britanică Johanna Konta cu 6-3, 6-3, în timp ce Pliskova (locul 4 WTA) a trecut în a două semifinală de Jelena Ostapenko (Letonia/locul 7), câștigătoarea ediției din acest an a turneului de la Roland Garros, cu 6-1, 6-4.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel