Simona Halep - Toni Iuruc, nuntă. Țiriac, misterios: Eu sunt pregătit pentru orice

Ion Țiriac a vorbit depre relația Simonei Halep cu omul de afaceri Toni Iuruc și eventualitatea unei nunți.

Ion Ţiriac, a fost întrebat, într-o conferință de presă de joi, dacă Simona Halep se va dedica vieţii de familie, având în vedere că se află într-o relaţie cu omul de afaceri Toni Iuruc, sau va continua tenisul de mare performanţă: "Sunt treburi personale. Şi e logic să rămână personale. Nu e logic ca o femeie să se mărite şi să aibe copii? Chit că este doamna Trump sau Simona Halep. Până la urmă a avut loc şi miracolul şi Serena Williams are copii. Şi ne-am bucurat toţi că are copii. Deci le vine rândul tuturor. Viaţa unui sportiv este extraordinar de scurtă. În tenis la 31-32 de ani eşti cam gata. Sunt şi excepţii ca Federer şi ceilalţi, care sunt extraordinar de competitivi".

De asemenea, Ţiriac a fost chestionat dacă este pregătit de o eventuală nuntă a jucătoarei române: "Eu sunt pregătit pentru orice, la vârsta mea ce să mă mai pregătesc? Am fost pregătit şi sunt pregătit în fiecare moment. Dar să lăsăm nunţile astea. Nu sunt eu atât de monden ca să fabric şi nunţi acum".

Preşedintele Federaţiei Române de Tenis, Ion Ţiriac, a semnat, joi, un protocol de colaborare cu edilul Sectorului 1, Daniel Tudorache, prin care Primăria va asigura finanţarea pentru reconstrucţia clubului de tenis Doherty din Bucureşti, aflat de mai mulţi ani în paragină.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel