Simona Halep: Sunt dezamăgită. Trebuie să mă refac

Simona Halep: Sunt dezamăgită. Trebuie să mă refac
Simona Halep: Sunt dezamăgită. Trebuie să mă refac

Simona Halep s-a retras din turneul de la Stuttgart, din cauza problemelor de sănătate după meciul de Fed Cup, cu Franța.

'Îmi place să joc pe zgură', a declarat Simona Halep, care s-a retras, marţi, din turneul de la Stuttgart, din cauza unei accidentări la coapsa stângă, potrivit paginii de Facebook a acestei competiţii. 'Îmi dă încredere' începutul sezonului pe zgură, a mai spus Halep, numărul doi mondial, considerată astăzi cea mai bună jucătoare pe această suprafaţă.

'De fiecare dată când începe sezonul pe zgură, lucrurile stau altfel. Sunt cu un an mai în vârstă, dar am am mai multă experienţă. Îmi place să joc pe zgură, acesta e lucrul cel mai important. Am jocul potrivit pentru această suprafaţă', a afirmat sportiva, care s-a accidentat ușor în timpul întâlnirii din semifinalele Fed Cup cu Franţa, din weekend.

Citește și: De ce am pierdut cu Franța. Ilie Năstase pune punctul pe "i"

Simona Halep, despre întâlnirea cu Franţa

'Am dat totul. Am dorit cu adevărat să câştig acest meci de Fed Cup. Am fost foarte tristă în aceste două zile. Este normal. Am trecut de multe ori prin această situaţie, ştiu cum să-i fac faţă. Trebuie să mă refac, mental şi fizic, şi să încep din nou'. Halep s-a referit la faptul că a fost nevoită să renunţe să joace la Stuttgart: 'Sunt dezamăgită că nu pot juca aici, fiindcă este un turneu mare. Mă gândesc la următoarele turnee.'

'Am jucat deja trei meciuri pe zgură (contra Franţei, în Fed Cup) şi am văzut că nivelul meu este ridicat', a spus fostul lider mondial. 'De fiecare dată în sezonul pe zgură mă simt bine, încântată şi fericită. Nivelul meu a fost mai ridicat decât mă aşteptam (...). După primul meci, în următorul, duminică, împotriva lui Garcia care a jucat incredibil, nivelul a fost mai ridicat şi am fost foarte mulţumită de felul în care am jucat', a adăugat ea.

Citește și: "De-ar fi Halep sănătoasă". Reacție Florin Segărceanu la sosirea în țară

Vrea din nou pe locul 1 WTA

Halep a fost întrebată dacă trece printr-o situaţie asemănătoare cu cea a japonezei Naomi Osaka, care resimte presiune după ce a devenit lider mondial. 'Nu am fost în situaţia să am dificultăţi după ce am devenit numărul 1. La 28 de ani, când am ajuns prima oară numărul unu mondial, e mai bine decât la 21 de ani (vârsta lui Osaka - n. r.). Am simţit o mare fericire, o mare mulţumire că am realizat asta şi nu mi-a fost deloc greu să fiu în acea poziţie. Nu pot să fac o comparaţie între mine şi Naomi. Are propriile ei sentimente. (...). M-am simţit foarte bine în acea poziţie şi m-am bucurat de ea şi m-aş bucura dacă aş ajunge din nou astfel', a răspuns Halep.

'Multă presiune a dispărut' după câştigarea turneului de la Roland Garros, care a fost visul ei. 'Tot ce vine acum este un bonus. Nu mai pun presiune pe mine', a mai spus jucătoarea din Constanţa.

Citește și: Fed Cup 2019. Kristina Mladenovic/Caroline Garcia vs. Monica Niculescu/Simona Halep. Scorul FINAL

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel