Simona Halep suferă la capitolul comunicare. Mesaje "cu porția" pentru milioane de fani

Simona Halep pare să sufere foarte mult la capitolul comunicare pe rețelele de socializare, iar din acest motiv ar putea avea probleme inclus în semnarea unor contracte de publicitate. Contul de facebool al româncei nu a fost actualizat pe întreaga perioadă a turneului de la Australian Open. 

Responsabilul pentru comunicare al Simonei Halep nu pare să fie prea interesat de partea de social media, acolo unde alte jucătoare de top din tenis adună milioane de fani.

 „Gazeta Sporturilor" a publicat în ediţia de miercuri un detaliu care arată diferenţa care există între Halep şi alte jucătoare, care se folosesc de reţelele de socializare pentru a-şi promova imaginea. Imagine care, ulterior, e exploatată în momentul în care negociezi un contract de publicitate. Potrivit sursei citate, pe durata Australian Open, contul de Facebook al Simonei Halep n-a fost actualizat deloc!

Asta în timp ce alte jucătoare au postat imagini pe bandă, prin intermediul oamenilor care sunt angajaţi de ele pentru comunicare. În staff-ul Simonei Halep, acest rol e ocupat de Cosmin Hodor de la începutul anului, relatează adevarul.ro.

Postare "la comandă"

Publicația citată a  încercat să ia legătura cu el pentru a afla de ce contul de Facebook al Simonei n-a mai fost actualizat de pe 14 ianuarie. Prin intermediul unui subaltern, Cătălina Negură, Cosmin Hodor a cerut să-i fie trimis un e-mail la care nu a mai răspuns În schimb, la câteva ore după ce a fost trimis e-mailul a apărut o postare pe contul de facebook al jucătoarei. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel