Simona Halep și-a concediat cel mai vechi om din staff-ul său

Simona Halep și Teo Cercel. foto: Instagram
Simona Halep și Teo Cercel. foto: Instagram

Simona Halep s-a arătat deranjată, în meciul cu Garbine Muguruza, de atmosfera încinsă din arenă dar și de faptul că nu s-a simțit bine din punct de vedere fizic.

Simona Halep se pare că l-a considerat vinovat pe Teo Cercel, preparatorul ei fizic și cel mai vechi om din staff-ul ei, din 2013, pentru forma mai puțin bună din acest început de an, astfel că a decis, cel puțin momentan, să întrerupă legăturile cu el, susține Fanatik.

Fostul lider mondial a fost extrem de nemulţumită de pregătirea fizică a lui Cercel la turneul de la Adelaide. Se știe că Simona a fost extrem de vocală chiar la primul meci al acelui turneu, când, la un on-court coaching, a fost extrem de iritată într-o discuţie cu Darren Cahill, fiind pornită pe preparatorul fizic Teo Cercel. “Spune-i lui Teo că sunt foarte obosită! Am obosit”, a tunat Simona în faţa camerelor TV, lla meciul cu Ajla Tomljanovic.

Conform sursei citate, Simona a decis să renunţe la serviciile preparatorului fizic, care nu a fost prezent în boxa staff-ului său la niciun meci de la Australian Open, alături de Darren Cahill, Artemon Apostu-Efremov sau Virginia Ruzici. Teo Cercel era cel mai vechi om din staff-ul Simonei Halep, fiind alături de ea încă din 2013.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel