Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat Live score. Meci pentru semifinale

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat. Meci pentru semifinale
Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat. Meci pentru semifinale

Simona HALEP - Shuai ZHANG WIMBLEDON 2019 | Rezultat final în meciul care duce în semifinalele Wimbledon 2019 transmis în timp real pe dcnews.ro.

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019


Simona Halep s-a calificat, marţi, în semifinalele turneului de la Wimbledon, al treilea de Mare Şlem al anului, după ce a învins-o pe chinezoaica Shuai Zhang cu 7-6 (7-4), 6-1, într-un meci dramatic, mult, mult mai greu decât o arată scorul. Tactica Simonei a fost perfectă, după un început dificil, obligând-o pe chinezoaică să facă extrem de multe greșeli neforțate, jucând mingile preponderent pe fundul terenului.

VIDEO Simona Halep, punct final cu Zhang


  

Setul al 2-lea Simona Halep - Shuai Zhang 2-0 la seturi

6-1 VICTORIEEEEE Simona!

5-1 Break Simona! Va servi pentru meci și intrarea în semifinale

4-1 Desprindere Simona, după un ghem perfect, încheiat cu un as

3-1 Break Simona care reușește desprinderea

2-1 Ghem la zero pentru Simona, în care a jucat prudent obligând adversara să greșească permanent

1-1 Zhang reușește să-și facă, destul de greu, serviciul

1-0 Început perfect, care îi dă speranțe Simonei că setul ăsta va fi mai ușor

0-0 Servește Simona


SETUL 1 Simona Halep - Shuai Zhang 1-0 la seturi

TIE BREAK: 1-0 / 2-0 / 2-1 / 2-2 / 3-2 / 4-2 / 4-3 / 5-3 / 5-4 / 6-4 / 7-4 SET Simona!

6-6 Avem TIE BREAK

5-6 Ghem la zero, surprinzător Simona pare obosită

5-5 Ghem greu, câștigat din fericire de Simona. Pe terenul Central, Serena Williams are 1-0 la seturi cu Allison Riske.

4-5 Simona și-a pierdut puțin răbdarea și a greșit mult

4-4 Simona își face ușor serviciul și pare că a pus stăpânire pe joc

3-4 Primul Break făcut de Simona, care vine după schimbarea stilului de joc, care o pune pe Zhang în situații de a face greșeli enforțate.

2-4 Cel mai lung ghem al meciului, de aproape 10 minute, în care Simona a salvat 5 posibilități de break.

1-4 Chinezoica reușește să o încurce permanent pe Simona

1-3 Ușoară revenire de formă a Simonei

0-3 Game la zero

0-2 Break Zhang

0-1 Chinezoaica își face serviciul, dar nu foarte ușor

0-0 A început meciul. Servește Shuai Zhang


Simona Halep - Shuai Zhang se joacă marți de la ora 15.00, pe terenul 1 al complexului de la Wimbledon, fiind prima partidă a zilei programată pe acest teren și este transmisă în format LIVE text pe dcnews.ro.

UPDATE 1 VIDEO

Simona a făcut antrenamentul de dimineață, înainte de meciul cu chineazoica Zhang.

Simona Halep a trecut cu 6-3 6-3 într-o oră și 17 minute de joc de Cori Gauff, tânăra de 15 ani care a uimit pe toata lumea la această ediție a Wimbledonului. Americanca a făcut de două ori mai multe erori neprovocate decât românca (29-14).

Simona Halep a avut parte de o surpriză plăcută la Wimbledon, unde a fost vizitată de fostul ei antrenor Darren Cahill. Fostul antrenor al Simonei Halep, Darren Cahill, a venit la Londra pentru a se întâlni cu campioana noastră, despre care a spus că, în acest moment, este bine pregătită să ajungă în ultima faza a turneului Wimbledon 2019 și, de ce nu, chiar să-l câștige.

Deși nu a fost nevoită să joace cu vreun cap de serie în acest an la Wimbledon - si nici marți nu va juca împotriva vreuneia din partea de sus a clasamentului - Halep a trecut de câteva jucătoare cu notorietate în meciurile de până acum cum ar fi fostul nr. 1, Azarenka, apoi Sasnovich și compatrioata sa Buzărnescu - ultima fiind singura care a reușit să-i ia un set.

Citește și: Wimbledon - Raluca Olaru o elimină pe Venus Williams

Simona Halep

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Shuai Zhang a depășit, la rândul ei, o altă adolescentă, Dayana Yastremska, pentru a ajunge în sferturile de finală. Jucătoarea chineză a fost forțată să joace un set decisiv pentru prima oară în această săptămână, dar a învins-o pe ucraineancă, 6-4, 1-6, 6-2, într-o oră și 46 de minute. Ea a făcut doar 25 de erori neforțate, față de adversara sa cu 44.

Zhang, în prima săptămână, a eliminat pe nr. 14 mondial, Karolina Wozniacki, și pe nr. 23, Carolina Garcia. Este a doua oară când chinezoaica se bucură de o poveste fericită la un turneu de mare șlem. Ea a mai prins sfertul de finală la Australian Open în 2016, eliminându-le pe Halep și Keys, înainte de a fi învinsă, în cele din urmă, de  Johanna Konta.

Citește și: Simona Halep - Cori Gauff la Wimbledon: marea provocare. Analiză New York Times. Ce şanse are Simo să joace finala

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Pare a fi un meci complicat pentru Halep, aflată în dezavantaj în partidele directe cu Zhang, scorul fiind 1-2, ultima înfrângere fiind în 2016 Beijing. Singura victorie a Simonei Halep cu Shuai Zhang a avut loc în 2012, în primul tur la Indian Wells: 6-1; 6-1. Jucătoarea chineză - care nu s-a confruntat niciodată cu o jucătoare din Top 10 iarbă - nu are nimic de pierdut în această întâlnire, deoarece presiunea va fi exclusiv pe umărul Simonei Halep, care își dorește să câștige Wimbledon anul acesta, fiind cotată, în acest moment cu a doua șansă, după Serena Williams.

Simona Halep este pentru a patra oară în carieră în sferturile de finală de la Wimbledon. Campioana noastră s-a calificat o singură dată în semifinalele turneului, în 2014, când a fost eliminată de Eugenie Bouchard, după ce a suferit o entorsă în primul set al partidei.

Simona Halep Wimbledon 2019

Simona Halep Wimbledon 2019

Simona HALEP - Shuai ZHANG Rezultat WIMBLEDON 2019 - Învingătoarea din meciul Halep – Zhang va juca în semifinalele turneului de la Londra împotriva Elinei Svitolina sau Muchova.

Citește și:

Simona Halep, suma pe care și-a asigurat-o în urma calificării în sferturi la Wimbledon

WIMBLEDON - Surprizele continuă: două favorite eliminate

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel