SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în sferturi la Indian Wells. Cine iese învingătoare - SONDAJ

Meciul meciurilor la Indian Wells: Simona Halep o întâlnește pe Serena Williams în sferturile de finală. Este o partidă foarte așteptată de fanii Simonei Halep, o dispută în care românca își va arăta adevărata valoare.

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams, liderul circuitului profesionist de tenis feminin, s-a calificat fără probleme în sferturile de finală ale turneului WTA de la Indian Wells (California) unde o va avea ca adversară pe românca Simona Halep, deținătoarea titlului, ocupanta locului 5 în ierarhia mondială.

Simona Halep - Serena Williams. Miercuri, în optimile de finală ale competiției, cea mai mică dintre surorile Williams a dispus în două seturi simetrice, 6-2, 6-2, de Katerina Bondarenko (locul 70 WTA), în timp ce Halep a profitat de abandonul adversarei sale, cehoaica Barbora Strycova, la scorul de 6-3, 6-1 în favoarea reprezentantei țării noastre.

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams și Simona Halep ar fi trebuit să se întâlnească și anul trecut la Indian Wells, în semifinale, însă americanca nu a mai putut-o înfrunta pe româncă din cauza unei probleme la genunchi.

Simona Halep - Serena Williams. Referindu-se la următoarea confruntare împotriva româncei, campioana americană a declarat: "Îmi place jocul ei, este o luptătoare. M-a bătut deja o dată foarte tare, așa că trebuie să fiu pregătită".

Simona Halep - Serena Williams. Serena Williams conduce cu 6 victorii la 1 în confruntările cu Simona Halep, însă se vede că nu a uitat "lecția" pe care românca i-a dat-o la Turneul Campionatelor din 2014, când jucătoarea română s-a impus fără drept de apel, cu 6-0, 6-2.

Simona Halep - Serena Williams. În celelalte confruntări din sferturile de finală de la Indian Wells, poloneza Agenieszka Radwanska o va avea ca adversară pe cehoaica Petra Kvitova, belarusa Victoria Azarenka o va înfrunta pe slovaca Magdalena Rybarikova, care a profitat de abandonul italiencei Roberta Vinci, în timp ce rusoaica Daria Kasatkina va întâlni o altă reprezentantă a Cehiei, Karolina Pliskova.

[citeste si]

Simona Halep - Serena Williams. În final vă invităm să ne spuneți cine credeți că va ieși învingătoare din duelul Simona Halep - Serena Williams. Răspunsul dumneavoastră îl așteptăm în sondajul de mai sus. Dacă întâmpinați probleme în accesarea sondajului, accesați articolul de pe varianta desktop a site-ului WWW.DCNEWS.RO. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel