SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, în SEMIFINALE la MIAMI. Ce spune românca despre meciul cu liderul mondial

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep a trecut fără prea mari probleme de Sloane Stephens, scor 6-1, 7-5, în sferturile de finală de la Miami. Pentru calificarea în finala competiției de categorie Premier Mandatory, românca de pe locul 3 WTA va lupta cu liderul mondial Serena Williams, vineri dimineață, de la ora 04:00, într-un meci care va fi transmis în format Live Text pe WWW.DCNEWS.RO.

VEZI AICI DESFĂȘURAREA MECIULUI SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Ultimul duel dintre Simona Halep şi Serena Williams a avut loc în octombrie 2014, în finala de la Turneului Campioanelor, când sportiva noastră a pierdut fără drept de apel, scor 6-3, 6-0. Asta după ce românca și americanca se duelaseră cu doar câteva zile înainte, în Grupa Roşie de la Singapore, când sportiva noastră i-a aplicat o corecție liderului mondial, scor 6-0, 6-2. 

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Simona Halep și Serena Williams ar fi trebuit să joace una împotriva celeilalte şi în semifinalele turneului de la Indian Wells, dar liderul mondial s-a retras înaintea partidei, din cauza unei accidentări la genunchi.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Acum, Simona Halep pare că este gata să-și ia revanșa în fața Serenei Williams după finala pierdută la Singapore și a transmis că va da tot ce are mai bun în partida cu numărul 1 WTA.

Citește și: Ion Țiriac i-a făcut un cadou impresionant Simonei Halep - FOTO

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. "Am fost foarte rapidă azi. Am făcut unul dintre cele mai bune meciuri ale mele. Am pierdut puţin ritmul în setul al doilea, când adversara a schimbat tactica, dar am revenit şi m-am impus.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Serena e cea mai bună din lume, nu am nimic de pierdut mâine, voi da tot ce am mai bun. Voi juca fără emoţii, intru pe teren crezând în şansa mea.

SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS. Îmi voi aminti mereu meciul de la Singapore. Am făcut un meci excelent atunci. Mâine e o mare provocare pentru mine. Cred că o pot învinge din nou pe Serena Williams", a declarat Simona Halep la finalul jocului câștigat cu Sloane Stephens.

Vezi și: VIDEO: Rezumatul meciului superb câștigat de Halep cu Stephens

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel