Simona Halep se mărită! Când va avea nunta și cine sunt invitații

Foarte discretă cu viața personală, Simona Halep a pus întoteauna tenisul pe primul loc, însă relația sa cu omul de afaceri Toni Iuruc se pare că trece la un alt niel.

Simona Halep se mărită! Conform Wowbiz, în mare secret, Simona Halep a fost cerută în căsătorie de bărbatul alături de care s-a afișat încă din această vară. Imediat ce a acceptat cererea în căsătorie, Simona Halep și Toni Iuruc s-au apucat să se ocupe de organizarea nunții.

Se vor căsători, la anul, în luna septembrie, după ce va participa la US Open. Evenimentul va fi unul fabulos, la un restaurant de lux din Constanța și, normal, va fi organizat conform tuturor tradițiilor machedonești”, a precizat un apropiat de-al jucătoarei de tenis pentru sursa citată.

Simona Halep si Toni Iuruc

Sursa citată spune că ceremonia de nuntă va fi una la care vor participa câteva sute de persoane. ”Vor participa toate neamurile lor, personalități din tenis, din sport, vor fi sute de invitați, poate chiar o mie. Totul a fost deja stabilit, e cam bătut în cuie și, normal, Simona Halep este încântată că a reușit să pună la punct toate detaliile. Evident, au mai rămas lucruri de rezolvat, precum rochia, costumul de nuntă al lui Toni Iuruc, dar, în mare, totul a fost stabilit”, a mai spus sursa celor de la wowbiz.

ĂDupă ce mă voi retrage din tenis, îmi doresc foarte mult o familie și să mă dedic total copiilor mei. Sper să am copii. Mă voi ocupa de ei să facă un sport, dacă vor. Dacă nu, o să-i susțin în totalitatea în tot ceea ce vor ei să facă. Viața mea o să fie împlinită după tenis", a mărturisit Simona în prima conferință de presă digitală din România

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel