Simona Halep s-a calificat în semifinale la Indian Wells

Simona Halep.jpeg
Simona Halep.jpeg

Cea mai bună jucătoare de tenis a României la ora actuală, Simona Halep, s-a calificat în semifinalele turneului de la Indian Wells (SUA), după ce a trecut în două seturi de Australianca Casey Delacqua.

Halep, cap de serie numărul 6 și locul 7 WTA, a învins-o, în sferturile de finală, cu scorul de 6-2, 6-2, după o oră de joc, pe Casey Dellacqua (Australia), jucătoare venită din calificări şi poziţia 78 în ierarhia mondială, conform site-ului competiției.

În semifinale, Simona Halep o va întâlni pe învingătoarea partidei dintre Jelena Jankovici (Serbia), a şaptea favorită a competiţiei şi locul 8 WTA, şi Agnieszka Radwanska (Polonia), cap de serie numărul 2 şi poziţia a treia în clasamentul mondial, scrie Mediafax.

Turneul de la Indian Wells este dotat cu premii în valoare totală de 5.946.740 de dolari.

Halep s-a calificat în sferturile de finală după ce a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 1-6, 6-4, pe Eugenie Bouchard (Canada), cap de serie numărul 18 şi poziţia 19 în ierarhia mondială.

Simona Halep va ocupa, începând de luni, locul 5 sau 6 mondial, o performanţă ce nu a mai fost reuşită de nici o jucătoare de tenis din România de la crearea ierarhiei WTA, în noiembrie 1975.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel