Simona Halep Roland Garros. Sportiva din România, interviu pentru organizatorii turneului

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a acordat un interviu pentru site-ul oficial al turneului de la Roland Garros, în care a vorbit despre modă şi superstiţii. Sportiva din România a declarat că iubeşte moda şi poartă ţinute create de designeri celebri, dar pe cele mai clasice şi mai simple, scrie romaniatv.net.

Întrebată dacă faptul că iubeşte moda o face să iubească şi mai mult Parisul, Simona Halep a răspuns: "Bineînţeles că da. Brandurile mele preferate sunt case de modă: Dior, Chanel, Sonia Rykiel, Yves Saint-Laurent. Îmi place să mă uit la prezentări de modă, să merg la magazine şi să văd ce este acolo. Port unele ţinute, dar doar pe cele mai clasice şi mai simple. De fapt, moda devine un pic cam 'flashy' pentru mine, nu prea mai pot să port ce creează designerii acum... M-am născut ca să port jeanşi, hanorace şi încălţăminte sport", a declarat Halep. 

"Nu te joci cu moda în Franţa. La Paris, îţi dai seama că oamenii s-au gândit bine cum să se îmbrace în ziua respectivă. Arartă foarte bine şi vor să arate bine oricând ies pe stradă. Însă uneori este prea mult: arată ca şi cum ar merge la o nuntă", a mai spus Simona. 

Cine a fost Roland Garros

Întrebată dacă a învăţat limba franceză la şcoală, sportiva a răspuns: "Sincer, nu am fost bună la limbi străine. Franceza era a doua limbă străină pe care o studiam, după italiană. Am studiat franceza patru sau cinci ani, dar în România orele de limbi străine nu sunt intensive, sunt doar două sau trei ore pe săptămână". 

La finalul interviului, Simona Halep a fost întrebată dacă ştie cine a fost Roland Garros: "A fost un aviator. L-am căutat pe internet înainte de prima mea finală, în 2014. Am fost întrebată în timpul turneului şi nu am ştiut răspunsul. M-am simţit un pic prost, astfel că am căutat pe google în drumul spre hotel. Acum ştiu cine a fost. Mi-am făcut temele", a completat Halep. 

Simona Halep s-a calificat în turul al treilea al turneului de la Roland Garros, după ce a trecut de Magda Linette în trei seturi. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel