Simona Halep, REACȚIE după meciul cu Caroline Dolehide

Simona Halep a avut o primă reacție după ce a reușit să o elimine pe Caroline Dolehide cu scorul de 1-6, 7-6 (3), 6-2. Românca s-a calificat în optimile de finală ale competiției Indian Wells.

"Am un respect ridicat pentru ce a făcut Caroline Dolehide. Am avut probleme în setul doi, dar am vrut să lupt până la capăt. După ce am câștigat setul doi, mi-am dat seama că am o șansă bună pentru a câștiga meciul. Mi-am spus că trebuie să fiu mai agresivă. M-am deplasat foarte bine și acest lucru m-a ajutat să câștig", a zis Simona Halep.

VEZI ȘI: Simona Halep și-a aflat adversara din optimi


"Este precum în paradis când vin și joc aici. Publicul este extraordinar. De fiecare dată, îmi doresc să dau tot ce am mai bun pentru voi! Îmi pare foarte bine că sunt aici și vă mulțumesc pentru sprijinul acordat. Mă simt excelent la Indian Wells", a mai spus sportiva noastră după victoria obținută.

[citeste si]

Caroline Dolehide a început foarte bine meciul și și-a adjudecat primul set cu 6-1, fără să-i dea vreo șansă româncei. Apoi, setul secund a fost echilibrat. În setul decisiv, Simona Halep a arătat că este lider mondial și s-a impus cu scorul de 6-2. Sportiva noastră merge mai departe la Indian Wells.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel