VIDEO Simona Halep - Qiang Wang, rezultat final în sferturi la Miami

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep - Qiang Wang tezult | Rezultatul meciului din sferturi pentru Simona cu Wang la Miami Open 2019 a fost în format Live score pe DC News.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami Open 2019

Simona Halep, a doua favorită, s-a calificat spectaculos în semifinalele turneului WTA de la Miami (Florida/SUA), dotat cu premii totale de 9.035.428 dolari, după ce a învins-o, miercuri, pe chinezoaica Qiang Wang cu 6-4, 7-5. Halep (27 ani, 3 WTA) s-a impus după o oră şi 38 de minute, iar dacă se va califica în finală va reveni pe primul loc în lume.

VIDEO Simona Halep - Qiang Wang rezultat final

Simona Halep a câștigat meciul cu Qiang Wang, scor 2-0, în sferturile de finală de la Miami Open 2019.

SETUL 2 Simona Halep - Qiang Wang rezultat: 2-0 (6-4 / 7-5)

7-5 VICTORIE! Simona este în semifinale!

6-5

5-5 revenire SPECTACULOASĂ a Simonei!

4-5

3-5

2-5

1-5

1-4

1-3

1-2

1-1

1-0

SETUL 1  Simona Halep - Qiang Wang rezultat: 1-0

6-4

5-4

5-3

5-2

4-2

4-1

3-1

2-1

1-1

1-0 Break Simona!

0-0 Servește Wang

UPDATE 1 - Meciul este reprogramat la 19.10

UPDATE 1 - Meciul este reprogramat la 19.05

Partida Simona Halep - Qiang Wang se joacă în această seară, de la orele 19.00, în sferturile turneului de la Miami Open 2019, turneu Premier Mandatory.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Ambele jucatoare au avut antrenori australieni, până de curând. Wang a anunțat despărțirea de Peter McNamara din cauza unor probleme de sănătate acumulate în ultimii ani. Halep, care s-a despărțit de Darren Cahill la începutul anului 2019, din cauza unor motive familiale ale australianului, l-a cooptat în echipă pe Daniel Dobre.

Simona Halep, nr. 3 WTA o va întâlni în sferturile turneului de la Miami pe Qiang Wang, nr, 18 WTA. Halep a suferit o accidentare  la genunchiul stâng în partida cu Polona Hercog, în turul secund de la Miami. Ea a declarat pentru Tennis Channel că se simte bine, chiar dacă este foarte obosită.

Simona Halep conferinta de presa Miami 2019

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Qiang Wang a trecut în optimi de Yafan Wang cu scorul de 7-5, 6-4, după o oră și 45 de minute de joc. Simona Halep și Qiang Wang au mai jucat o singură dată împreună în circuitul WTA. Confruntarea a avut loc la Indian Wells în 2018, iar Simona s-a impus cu 7-5, 6-1.

Pentru Simona Halep, partida din această seară este decisivă pentru a  putea redeveni nr. 1 în clasamentul WTA, cu o condiție: accederea în   finală la Miami Open 2019.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Simona Halep a trecut, în optimi, de Venus Williams, de trei ori câștigătoare la Miami, în două seturi în cea de-a patra întâlnire consecutivă și a intrat în sferturile de finală pentru a patra oară. După ce s-a luptat timp de două ore și 49 de minute împotriva Poloniei Hercog, ajunsă ca lucky looser, a finalizat meciul cu Venus cu 6-3, 6-3 în 72 de minute.

VIDEO Simona Halep victorie la Venus Williams

Citește și: Simona Halep - Venus Williams rezultat - VIDEO | Optimi Miami Open 2019

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Acest turneu rămâne singurul turneu Premier Mandatory unde Halep, fostă campioană la Indian Wells și Madrid, nu a ajuns încă în finală. S-a apropiat când a fost învinsă de Serena Williams în semifinala din 2015 (a pierdut 7-5 în al treilea set), în timp ce a mai ratat la Bacsinszky și Konta în sferturile de finală din 2016 și 2017.

VIDEO Antrenament Halep

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Halep - care este la două victorii de la recâștigarea locului 1 în lume în această săptămână - se află la doar la cea de-a doua apariție într-o semifinală, în ultimele șapte luni, după turneul de la Doha. Ea are până acum cinci victorii la jucătoarele cineze.

Qiang Wang s-a chinuit în fiecare set, în meciul anterior, pentru a câștiga într-un final la compatrioata sa, campioana de la Acapulco, Yafan Wang, cu 7-5, 6-3, într-o oră și 45 de minute. Ea a ajuns la primul ei sfert de finală WTA pe terenul american, fiind cea mai mare realizare a sa din afara Chinei, după ce a jucat doar două meciuri mulțumită unor absențe, și a trecut de Serena Williams (abandon). Cap de serie numărul 18 la Miami, Wang a avut un prim tur liber, după care s-a impus în turul 2 în faţa britanicei Johanna Konta, 6-4, 6-0.

VIDEO Wang Qiang - Wang Yafan, optimi

Simona Halep din nou pe locul 1?

Ashleigh Barty a produs surpriza la Miami și a învins-o pe Petra Kvitova, jucatorea cu care Simona Halep era în luptă directă pentru șefia clasamentului WTA. Australianca Barty s-a impus după două ore și jumătate de joc, scor 7-6 3-6 6-2.

Profitând de acest rezultat, Simona Halep trebuie doar să ajungă în finală pentru a deveni din nou lider WTA. Simona Halep o va întâlni în semifinale pe câștigătoarea partidei dintre Karolina Pliskova și Marketa Vondrousova.

Simona Halep - Qiang Wang | Rezultatul în sferturi la Miami Open 2019 este în format Live score pe DC News.

Simona Halep - Qiang Wang rezultat Miami - Wang este pentru a șasea într-o semifinală, din întreaga sa carieră, prima în afara Asiei și a doua în afara Chinei. Șapte din cele nouă apariții au venit doar anul trecut, când a câștigat titlurile WTA de la Nanchang și Guangzhou și a ajuns în finală la WTA Elite Trophy pentru a termina ca nr. 21 WTA, la sfârșitul anului 2018.

Citește și:  Ce-și cumpără fetele când au bani? Nu face excepție nici Bianca Andreescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel