Simona Halep, prima declarație: ”Am să fac o glumă”

Simona Halep a reușit să depășească momentul înfrângerii cu Serena Williams de la Australian Open 2019.

Astfel, Simona Halep a avut puterea să zâmbească în timpul conferinței de presă de după meci, reușind să facă și o glumă legată de evoluția ei din primul set.

"O să încep cu o glumă! M-am simțit de parcă m-ar fi lovit trenul, în primul set. Totul venea atât de rapid spre mine", a declarat Simona la conferința de presă.

Evident, momentul a fost gustat din plin de toți jurnaliștii prezenți la conferință.

Serena, fair-play

La rândul său, Serena Williams a spus câteva cuvinte după finalul meciului: "A fost un meci foarte intens, cu puncte incredibile. Dar iubesc să joc tenis și iubesc să fiu aici. Pentru asta jucăm tenis, de aia intrăm pe teren. Este o bucurie mare pentru mine. Am jucat cu liderul mondial, Simona este numărul 1 pentru că merită. Dar știam că pot, am reușit să fac diferența.

Sunt o luptătoare, nu mă dau bătută niciodata, nu cedez! Lucrez din greu pentru fiecare punct. E un miracol că sunt aici, fac ceva ce îmi place. Treaba mea este să vin, să joc în fața voastră și să încerc să dau totul.”

O ”nucă” prea tare

Înainte de meciul cu Serena Williams, Halep a învins-o pe Venus Williams, la Ausytralian Open 2019. Înainte de această partidă, Halep a pierdut de opt ori în fața Serenei. Singura victorie a Simonei Halep a fost la Turneul Campioanelor. Acest meci a fost al zecelea dintre cele două. E prima partidă de când Serena a devenit mamă.

Serena Williams s-a calificat în optimile de la Australian Open după trei victorii clare, fără niciun set pierdut. Simona Halep a avut probleme atât cu Kaia Kanepi, cât și cu Sofia Kenin.

Citește și:

Australian Open. SIMONA HALEP - SERENA WILLIAMS, scor final

Australian Open, favorite rămase în cursă după ultimele meciuri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel