Simona Halep, premiată cu "Heart Award". GALERIE FOTO - Echipa noastră, strălucitoare la Dineul Oficial Fed Cup

Echipa de Fed Cup a României a făcut senzație la Dineul Oficial ce precede etapa semifinalelor de Fed Cup.

Simona Halep a primit, din partea ITF, premiul "Heart Award", ceremonia de decernare având loc în cadrul Dineului oficial al întâlnirii de Fed Cup, Franța - România, din semifinalele Grupei Mondiale.

"Mulțumesc tuturor fanilor care au votat pentru mine", a declarat Simona Halep, care a mai spus: "Acest premiu mă face foarte fericită pentru că oamenii mă apeciază pentru cum sunt pe teren și este o mare onoare să joc pentru țara mea".

Citește și: Fed Cup - Simona Halep, tricouri motivaționale: "Iute, îndrăzneaţă şi frumoasă" - FOTO

Romania, echipa de Fed Cup

Româncele, strălucitoare la dineu

La Dineul Oficil, Simona Halep, Mihaela Buzărnescu, Irina Begu, Monica Niculescu şi Raluca Olaru au fost însoţite de căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu. Reprezentantele României au ales să poarte negru, pe când adversarele noastre, franţuzoaicele, au ales să poarte roşu.

Simona Halep a fost principala atracţie a dineului, care a atras toate privirile în mod constant. Ea a pozat în repetate rânduri alături de buna sa prietenă şi colegă de echipă, Irina Begu. Fostul lider mondial din WTA va primi şi un premiu la petrecerea de joi seară. Premiul Fed Cup Heart Award, care constă într-o sumă de bani, va fi donat în scop caritabil unei cauze alese chiar de Simona.

La Dineul Oficial au fost prezente și echipele din cea de-a doua semifinală Fed Cup, care este între echipele Australiei şi Belarus, tot sâmbătă, la Brisbane, pe hard. Finala Fed Cup 2019 e programata in weekendul 9-10 noiembrie. Anul trecut, competiția a fost câștigată de Cehia dupa o finală cu Statele Unite ale Americii, scor 3-0.

Citește și: Fed Cup, România - Franța. Simona Halep: Nu vreau să par arogantă...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel