Simona Halep, oră meci Eugenie Bouchard, la Australian Open

Simona Halep, locul 1 WTA, va juca, joi, 18 ianuarie, în turul doi la Australian Open împotriva sportivei Eugenie Bouchard, locul 112 WTA. Organizatorii au anunțat și ora confruntării.

Meciul dintre Simona Halep și Eugenie Bouchard se va disputa de la ora 10.00, ora României, fiind primul care va avea loc pe terenul Margaret Court.

Până acum, cele două sportive s-au duelat de trei ori în circuitul WTA, în 2014. Simona a câștigat două partide, la Indian Wells și la Turneul Campioanelor.

De asemenea, tot joi vor juca și celelalte două românce rămase în competiție. Ana Bogdan o va întâlni pe Yulia Putintseva, în jurul orei 3.30, iar Sorana Cîrstea va juca împotriva cehoaicei Lucie Safarova, în jurul rei 04.00.

[citeste si]

Accidentare Halep

Amintim că Simona Halep a simţit o durere puternică pe teren la glezna stângă, în timpul celui de-al doilea set al meciului cu Destanee Aiava din turul 1 al turneului Australian Open. Românca a avut mai multe accidentări în același loc de-a lungul anilor. 

Ion Țiriac nu crede că accidentarea este gravă. "N-am văzut exact ce s-a întâmplat, cu toate că au fost multe slow motion-uri. Ştiu însă că, unu: nu s-a umflat, doi: încă nu o durea înainte să meargă la culcare, trei: că n-a fost atât de rea ca cea de la Roma. Dacă era ca cea de la Roma, stătea trei luni de data asta", a declarat Ion Ţiriac la TV Telekom Sport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel