Simona Halep, 'nominalizată' la Oscar. WTA a dat startul la VOT

În noaptea decernării premiilor Oscar, oficiali WTA au avut o idee foarte interesantă: ei au propus fanilor să voteze cea mai spectaculoasă jucătoare de tenis. Astfel, Simona Halep a fost propusă pentru varianta premiilor Oscar, în tenis. Pentru titlu, se mai lupta cu alte trei jucătoare. 

Iată cele patru jucătoare care se înfruntă pentru câștigarea acestui titlu, conform prosport.ro:  

Simona Halep a primit nominalizarea datorită drumului infernal până în finală şi al tuturor obstacolelor depăşite. Simona a dovedit din nou că este o luptătoare de primă clasă, după ce s-a accidentat de două ori - o dată la glezna stângă, în setul doi al meciului de debut, apoi la piciorul drept - din cauza efortului de a menaja glezna accidentată, a câştigat cu 15-13 un meci nebun cu Lauren Davis în turul trei şi a salvat cinci mingi de meci în două partide în drumul spre finală.

Marta Kostyuk a reuşit debutul perfect în circuitul senioarelor. A trecut cu brio de calificările de la Australian Open, devenind prima sportivă născută în 2002 care îşi câştigă pe teren locul pe tabloul principal al unui Grand Slam. Apoi, prin victoria din primul tur, Kostyuk a devenit oficial urmaşa Martinei Hingis, fiind cea mai tânără jucătoare care câştigă un meci pe tabloul mare la un Grand Slam din 1996 încoace. În turul trei, adolescenta a fost învinsă de conaţionala sa, Elina Svitolina.

Caroline Wozniacki a primit nominalizarea pentru că, după două finale de Mare Şlem pierdute la US Open şi nouă ani de la prima oportunitate avută în carieră, a reuşit să ridice un prim trofeu de Mare Şlem deasupra capului, scăpând astfel de eticheta de 'număr unu fără titlu de Mare Şlem în palmares'.

Su-Wei Hsieh, fost număr unu mondial la dublu, a învins-o pe Garbine Muguruza şi a revenit în 'optimile' unui turneu de Mare Şlem, la zece ani după prima prezenţă în acea fază a competiţiei. Victoria cu 7-6(1), 6-4 împotriva ibericei i-a adus sportivei din Taiwan nominalizarea la Oscarurile Australian Open-ului. Su-Wei Hsieh a fost învinsă în optimi de Kerber.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel