SIMONA HALEP - NAOMI OSAKA. Vremea ține cu jucătoarea româncă

Naomi Osaka nu se va putea baza pe avantajul celorlalte meciuri în disputa cu Simona Halep. Vremea se va răcori la Indian Wells, iar Simona Halep va fi avantajată din acest punct de vedere, jucătoarea japoneză mizând de multe ori pe căldura sufocantă care le bloca practic pe celelalte jucătoare să aibă o evoluție bună. 

Simona Halep ar putea avea un avantaj în disputa cu Naomi Osaka ca urmare a condiţiilor meteo. Temperatura va fi destul de scăzută şi va bate foarte probabil vântul, lucruri care se pot transforma în veritabile atu-uri pentru numărul unu mondial.

În noaptea de vineri spre sâmbătă, în apropiere de ora 06:00, Osaka şi Halep vor intra pe teren, pentru un loc în marea finală de la Indian Wells.

Vreme bună în SUA 

La ora confruntării, vor fi aproximativ 18 grade, iar vântul va sufla cu peste 20 de kilometri/oră. Osaka a recunoscut că adoră să evolueze pe căldură, iar temperatura destul de scăzută o poate ajuta pe Simona.

"Iubesc căldura. Mă antrenez intens pe o vreme cu temperaturi ridicate, astfel că la turneele unde e foarte cald mă descurc mai bine. Cred că are de-a face cu faptul că trăiesc în Florida", a spus Osaka, pentru presa americană, conform digisport.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel