Simona Halep, mesaj special după Sports Festival de la Cluj Napoca

Simona Halep a rămas puternic impresionată de cum s-au desfășurat evenimentele de la Sports Festival 2019.

Simona Halep s-a distrat pe cinste alături de familie, fostul antrenor, Darren Cahill, dar şi Marius Copil, Daniela Hantuchova şi Fabio Fognini, în câteva meciuri demonstrative, în care a avut libertatea de a face ce vrea. Ba chiar a jucat mingea de tenis cu piciorul, arătându-ne din nou abilitățile de fotbalistă pe care le are.

Totul spre deliciul spectatorilor care au fost trup și suflet alături de ea, participând la bucuria evenimentului. Chiar și tătăl Simonei a intrat în joc, el făcând un schimb de mingi cu primarul Emil Boc. Fostul lider WTA a postat pe contul de Twitter un mesaj special pentru organizatorii evenimentului de la Cluj, însoţit de patru poze reprezentative ale serii de sâmbătă.

Citește și: Cahill către Simona: "Vrei să merg să o bat eu?"

"Ce noapte specială la Sports Festival, la Cluj! O seară fantastică, plină de distracţie şi râsete - mulţumesc că aţi venit pentru a susţine evenimentul", a scris campioana noastră, în vârstă de 27 ani și locul 8 în clasamentul WTA.

Citește și: NFS Simona Halep! Senzație pe Lacul Snagov VIDEO

"M-am simțit extraordinar și pot să spun că nu am râs în toată cariera mea atât cât am râs azi pe teren. E un nou început. Aș vrea să le mulțumesc lui Daniela și lui Fabio. Darren, îți mulțumesc că ai venit din Australia și te aștept înapoi în echipa mea", a fost declaraţia Simonei Halep de la finalul Sports Festival, de la Cluj Napoca.

Citește și: Darren Cahill, alături de Simona Halep: E prima pe care o voi suna

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel