Simona Halep lăudată de adversară: Are cel mai BUN FIZIC. E o onoare

Simona Halep a fost lăudată de cea mai experimentată jucătoare din lotul de Fed Cup al Elveției. 

Cea mai experimentată jucătoare din echipa Elveţiei de Fed Cup, Patty Schnyder, are doar cuvinte de laudă la adresa Simonei Halep şi spune că o eventuală victorie în faţa României, în play-off-ul pentru Grupa Mondială I, care se va disputa la Cluj-Napoca, pe 21 şi 22 aprilie, ar fi cea mai mare performanţă a carierei în această competiţie.

La 39 de ani, Schnyder este surpriza căpitanului nejucător al Elveţiei, Heinz Gunthardt. Fost număr 7 mondial, jucătoarea elveţiană deţine recordul de victorii în Fed Cup pentru ţara sa (50). Nu a mai evoluat, însă, în această competiţie din 2011, când, de altfel, s-a retras din activitate, decizie asupra căreia a revenit patru ani mai târziu.

Este încântată să o întâlnească pe Halep 

În prezent pe locul 149 în ierarhia WTA, Schnyder este încântată de faptul că ar putea să joace împotriva liderului mondial. O victorie cu Halep ar reprezenta un moment extrem de important în cariera jucătoarei care are 11 titluri în plamares.

"Ar fi ceva uriaş, spectaculos să o întâlnesc. Dar dacă se va întâmpla, aş fi mai puţin nervoasă decât în primii ani ai carierei. Cineva tânăr simte mai puternic presiunea unor evenimente importante", a declarat Schnyder, pentru Le Matin, conform digisport.ro. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel