EXCLUSIV  Simona Halep, la Indian Wells. Astrolog DCNews: Ce urmează pentru sportivă

SIMONA HALEP
SIMONA HALEP

Jucătoarea de tenis Simona Halep își va începe parcursul la Indian Wells cu un meci împotriva unei jucătoare din Cehia, Barbora Strycova, nr. 50 WTA.  

Simona Halep, nr. 2 mondial, vine după două victorii împotriva jucătoarelor din Cehia chiar pe terenul lor, în meciul de FedCup. Halep si Strycova s-au întâlnit de 5 ori până acum, iar sportiva din Constanța a câștigat de patru ori. Cele două se vor întâlni din nou vineri.

Ioan Burculeț, astrolog DCNews, a prezentat câteva aspecte importante din astrograma Simonei Halep. „Despre Simona Halep se cunosc multe și se pot povesti la fel de multe. Astrograma configurează, prin aspectele ei, elementele esențiale ale unui învingător care are profunzime, introspecție dezvoltată și vizează țintele înalte", a spus astrologul DCNews, Ioan Burculeț, adăugând totodată: „Nu întâmplător din a doua jumătate a anului 2018, mai concret din luna iulie și până la final de an, aveau să fie câteva evenimente majore surpriză, independente de voința ei și care, prin natura lor, puteau să o întârzie, blocheze și să o determine să renunțe la ceva în carieră. Imprevizibilitatea nu a fost un element surpriză, doar o formă de manifestare a destinului".

Ce urmează pentru Halep

„Traseul descendent din diferite motive va începe ca factor declanșator din a doua jumătate a anului 2019, când anumite evenimente o vor determina să se confrunte cu probleme existențiale, indiferent de voința acesteia. Trebuie să își fortifice starea de sănătate care îi poate aduce o retragere. Rămâne de văzut ce îi va rezerva universul în partea a doua a anului", a spus specialistul în astrologie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel