Simona Halep - Karolina Pliskova, în sferturi la Madrid

Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text
Simona Halep - Taylor Townsend, rezultat Roland Garros – live text

Simona Halep - Karolina Pliskova va fi întâlnirea șoc din sferturile de finală ale turneului de la Madrid. Simona și-a aflat adversara în urmă cu scurt timp. 

Jucătoarea cehă de tenis Karolina Pliskova va fi adversara româncei Simonei Halep în sferturi de finală ale turneului WTA de la Madrid, dotat cu premii totale de 6.685.828 euro, după ce a trecut miercuri în optimi de americanca Sloane Stephens, cu 6-2, 6-3. 

Karolina Pliskova (26 ani, 6 WTA) este sora geamănă a Kristynei Pliskova (94 WTA), care a fost învinsă miercuri în optimi de Simona Halep cu 6-1, 6-4 

Sloane Stephens are 25 de ani şi este locul 9 WTA. 

Istoricul confruntărilor 

Simona Halep şi Karolina Pliskova s-au întâlnit până acum de opt ori, jucătoarea din ţara noastră impunându-se de şapte ori. Ultimul duel a avut loc la începutul acestui an, în sferturi la Australian Open (6-3, 6-2 pentru Halep). Românca a încheiat victorioasă şi anul trecut, în semifinalele de la Roland Garros (6-4, 3-6, 6-3). 

Simona Halep este sigură că va rămâne în fruntea clasamentului WTA după încheierea turneului de la Madrid, pe care l-a câştigat în ultimii doi ani. de anul trecut. Simona a câștigat atunci în trei seturi, 6-4, 3-6, 6-3, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel