Simona Halep, ironizată de fani. "Îi e frică de radiații"

Decizia Simonei Halep de a nu merge la Tokyo, pentru turneul Premier, a generat un val de reacții negative în mediul online.

Fanii străini au fost deranjaţi de faptul că Simona nu şi-a motivat în niciun fel abandonul, informaţia fiind făcută publică de organizatorii japonezi care au declarat că locul româncei va fi luat de Caroline Wozniacki, scrie ProSport.

Simona se retrage pentru a doua oară într-o perioadă relativ scurtă dintr-un turneu important, după ce în luna august a declarat forfait pentru JO de la Rio! Halep nu a jucat la Olimpiadă de teama virusului Zika, iar

Userii de pe tennisforum.com au încercat să identifice, într-o manieră ironică, şi motivul pentru care constănţeanca nu mai participă la Tokyo:

Escapist din Marea Britanie: "De data aceasta ce accidentare mai are"?

AmtrakQuebec din Canada: "O doare mâna de la cumpărături".

Currie84 din Grecia: "Îi e teamă de radiaţiile din Fukushima. În această perioadă a anului va juca la turneul invitaţional de la Constanţa, desfăşurat chiar pe un teren sterilizat în spatele casei sale".

Viktorija din Belarus: "Ultima dată când am verificat, virusul Zika nu mai prezenta un pericol în Japonia. Cred că Simona a primit informaţii greşite".

Nu e prima dată când Simona Halep se retrage de la un turneu important. În luna august, Halep nu a participat la JO de la Rio de teama virusului ZIKA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel