Simona Halep, în tratative cu Nike

Echipa Simonei Halep se află  în negocieri cu Nike, după ce liderul WTA s-a despărțit de Adidas.

Simona Halep colabora cu Adidas din 2014 și de la care primea un milion de euro pe an.  Halep a cerut renegocierea contractului, după ce a ajuns liderul mondial al WTA, însă Adidas a refuzat.

La Shenzhen, la conferința de presă după primul meci, Halep a confirmat că i-a expirat înțelegerea, care a durat patru ani, managerul ei, Virginia Ruzici, încearcând să-i găsească un nou sponsor. 

"Ieri a fost ultima zi în care am putut să port echipament Adidas, pentru că parteneriatul a luat sfârşit. Acum nu am niciun sponsor, managerul meu se ocupă, aşa că nu am idee cu cine voi semna. E abia prima zi a anului, aşa că nu mă grăbesc", a spus Halep după meciul contra lui Nicole Gibbs.

În acest timp, Nike  ar fi început deja negocierile cu Halep. Totul ar fi fost intermediat de Andrei Pavel, noul membru din staff-ul Simonei. 

[citeste si]

Potrivit informaţiilor, pretențiile Simonei  s-ar ridica la aproximativ două milioane de euro pentru a-şi pune semnătura pe contractul cu Nike. Conform tennisforum.com, cunoscutul brand ar vrea să facă din Simona principalul "motor" de promovare în tenisul feminin.

Nike este sponsorul Mariei Sharapova, contract care expiră în 2018, valoarea acestuia fiind de 80 milioane de dolari pentru perioada celor opt ani. Potrivit sursei citate, Nike ar dori ca Simona Halep să reprezinte în viitor gigantul de echipament sportiv

Nike sponsorizează vedete de top în  tenisul mondial, nu doar la feminin, Rafael Nadal şi Roger Federer fiind îmbrăcaţi din startul carierei de acest brand. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel