Simona Halep în presa internațională: "Un lucru neobișnuit pentru fostul număr 1 mondial!"

Simona Halep în presa internațională: "Un lucru neobișnuit pentru fostul număr 1 mondial!"
Simona Halep în presa internațională: "Un lucru neobișnuit pentru fostul număr 1 mondial!"

Presa internațională de specialitate a remacat jocul greoi pe care l-a avut Simona Halep în primul tur la Rogers Cup Toronto.

Simona Halep, 27 de ani, 4 WTA, a câștigat dramatic în fața lui Jennifer Brady, 24 de ani, 76 WTA, scor 4-6, 7-5, 7-6 (5). Specialiștii în sport au comentat:

"La prima apariție după ce a jucat cel mai bun meci al carierei când a triumfat la Wimbledon, după un uluitor 6-2, 6-2, în față Serenei Williams, Halep a petrecut mult timp încercând să atingă aceeași consistentă de joc. Pusă la grea încercare de loviturile de forehand și de serviciul puternic al lui Jennifer Brady, fostul numărul 1 mondial a adunat nu mai puțîn de 33 de greșeli neforțate și a fost condusă pe tabelă", au remarcat cei de la wtatennis.com.

"Halep a început partida pierzând primul set. Brady a început partida într-un mod genial și a câștigat primele 3 gameuri, dar Halep a revenit și le-a câștigat pe următoarele trei. Brady a reacționat și a reușit să câștige primul set. În al doilea set, Halep a trebuit să fie foarte atentă și în cele din urmă a câștigat cu 7-5. Setul al treilea a fost foarte spectaculos. Halep a avut 4-0, dar americancă a revenit și a egalat la 4. În cele din urmă setul a fost câștigat de Halep, dar la finalul partidei Halep acumulase 33 de erori neforțate, un lucru neobișnuit pentru fostul număr 1 mondial", scriu cei de la Mundo Deportivo.

Citește și:

Simona Halep și-a aflat adversara din optimi de la Rogers Cup. Ora meciului

Un nou lider în clasamentul WTA. Barty cedează prima poziție


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel