Simona Halep, explicația victoriei din primul tur: ”Dacă mă retrăgeam...”

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a explicat în conferința de presă de după primul meci de la Australian Open tactica folosită.

'Nu mai pun presiune pe mine cu rezultatele', a afirmat liderul mondial al tenisului feminin, Simona Halep, după ce a trecut de estoniana Kaia Kanepi, cu 6-7 (2), 6-4, 6-2, marţi, în prima rundă a turneului Australian Open, primul de Mare Şlem al anului.

'Dacă mă retrăgeam, nu aveam şansa să returnez mingile. Apoi am fost mai agresivă, ceea ce a fost cu adevărat important. Serviciul m-a ajutat astăzi. Aşa că eu cred că în mare a fost un meci bun', a declarat Halep, care venea după o serie de cinci partide pierdute.

Citește și: Halep, primul mesaj după confruntarea cu Kanepi

Halep, finalistă anul trecut la Melbourne, şi-a luat revanşa în faţa jucătoarei estoniene (33 ani, 71 WTA), cea care a învins-o la US Open, cu 6-2, 6-4, în primul tur. 'Sunt pur şi simplu bucuroasă că am putut câştiga, nimic altceva. Nimic altceva nu contează, fiindcă nu joc cel mai bun tenis al meu. Încerc doar să mă simt bine pe teren şi să progresez de la o zi la alta', a spus Halep.

'Nu am aşteptări, fiindcă nu sunt la cel mai înalt nivel. Sunt însă motivată. Încerc doar să mă bucur mai mult şi să fiu fericită pe teren. Nu mai pun presiune pe mine cu rezultatele. Ce vine acum este un bonus', a adăugat ea. Românca o va întâlni în turul următor pe americanca Sofia Kenin (20 ani, 37 WTA), victorioasă în prima rundă contra rusoaicei Veronika Kudermetova, cu 6-3, 3-6, 7-5.

Citește și: Simona Halep - Kaia Kanepi, Australian Open, rezultat turul I, LIVE

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel