SIMONA HALEP - EUGENIE BOUCHARD: "Nu vorbesc cu ea". Relație tensionată între cele două jucătoare

Simona Halep are o relație tensionată cu Eugenie Bouchard. Episoadele dintre cele două jucătoare sunt mai vechi, iar la un moment dat jucatoarea româncă a declarat public că nu vorbește cu ea. 

Un moment tensionat a fost cel din Fed Cup, atunci când Bouchard a refuzat să dea mâna cu Alexandra Dulgheru la începutul meciului.

Un alt moment care a arătat tensiunea dintre cele două jucătoare a fost momentul înfruntării dintre Bouchard și Sharapova. Multe dintre jucătoare i-au urat succes canadiencei, reîntoarcerea rapidă a Sharapovei fiind aspru criticată. Halep a fost singura care a refuzat să îi ureze succes atunci lui Eugenie Bochard. 

0 Canadianca a criticat-o mereu dur pe Sharapova pentru că s-a dopat, desfiinţând-o în mai multe rânduri. "Înainte de meci, numeroase jucătoare au venit în vestiar şi mi-au urat baftă, jucătoare cu care nu vorbesc de obicei. Am primit mesaje de la oameni, care m-au încurajat", a spus Bouchard, după victoria cu Sharapova.

Românca a susţinut la momentul respectiv că nu vorbeşte cu cea care i-a fost adversară în semifinale la Wimbledon şi că nu vrea să se implice în conflictul pe care aceasta îl are cu Sharapova.

"Nu i-am urat succes lui Bouchard, pentru că noi nu vorbim. Nu am nimic de spus despre ea", a declarat Halep, la conferinţa de presă de la finalul meciului câştigat în trei seturi în faţa Robertei Vinci, atunci când a fost întrebată dacă s-a numărat printre jucătoarele care au încurajat-o pe ocupanta locului 60 WTA înaintea partidei cu Sharapova, relatează digisport.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel