Simona Halep este desființată de o fostă campioană de la Wimbledon

O fostă campioană de la Wimbledon a avut o reacție neașteptată la adresa Simonei Halep, după eliminarea prematură suferită de româncă pe iarba londoneză.

Retrasă din activitate la doar şase săptămâni după ce a triumfat la Wimbledon, în 2013, Marion Bartoli a explicat în termeni duri înfrângerea româncei.

Citește și: WIMBLEDON 2015: Monica Niculescu s-a calificat în turul 3. Cu cine va juca

"Înainte de turneu nu trebuia să se gândească la punctele pe care trebuie să le apere în clasament. Asta înseamnă de fapt că o obsedează acest lucru şi că nu se gândeşte decât la asta.

Este una dintre jucătoarele care au urcat foarte repede în clasament, fără a avea atuuri importante. Există lacune, iar acestea sunt amplificate când apare presiunea", a comentat fostul număr 7 mondial, într-un interviu acordat pentru L'Equipe.

Coincinență sau nu, ultimul meci jucat de Marion Bartoli a fost chiar impotriva Simonei Halep, la Cincinnati. Jucătoarea care câştigase în minimum de seturi toate meciurile din acel an, de la Wimbledon, a trebuit să se recunoască învinsă în trei seturi în faţa româncei, scor 6-3, 4-6, 1-6.

"Nu înţelegeam de ce câştigă atât de multe meciuri. Nu are ce îi trebuie. Când nu ai mare lucru şi eşti tot timpul implicată în meciuri complicate, devine uzant", a mai spus Marion Bartoli, citată de digisport.ro.

Vezi și: WIMBLEDON 2015: Roger Federer, lovitură genială în meciul cu Sam Querrey - Video

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel