Simona Halep, ELIMINATĂ de la Stuttgart. Primul mesaj al româncei

Simona Halep
Simona Halep

Simona Halep a transmis primul mesaj după ce a fost eliminată rapid în turneul de la Stuttgart. 

"CoCo a servit foarte, foarte bine. A fost extrem de dificil să reușesc vreun break. Nu mi-am găsit ritmul, am lovit în contratimp. Totul a decurs atât de rapid, parcă s-a terminat într-o clipă. Încă simt o mică durere la picior. Nu mă pot deplasa cum aș fi făcut-o înainte. Nu sunt la capacitatea mea maximă din punct de vedere fizic. Nu am putut juca cel mai bun tenis, dar asta nu este o scuză. A jucat excelent, a fost evident jucătoarea mai bună astăzi.

Învinsă în două seturi 

Reamintim că jucătoarea română de tenis Simona Halep, numărul unu mondial, a fost învinsă de CoCo Vandeweghe (SUA), cu 6-4, 6-1, vineri, în sferturile de finală ale turneului WTA de la Stuttgart, dotat cu premii totale de 816.000 dolari. 

Halep (26 ani), principala favorită a competiţiei, a fost dominată de Vandeweghe (26 ani, 16 WTA), care s-a impus după o oră şi 14 minute de joc. Americanca a controlat jocul prin loviturile sale puternice şi destul de precise, în timp ce Halep a fost lipsită de ritm şi a comis multe erori. În primul set, în care cele două jucătoare au mers cap la cap până la 4-4, Simona nu şi-a creat nicio şansă de break, iar în actul secund a avut patru, dar le-a ratat pe toate. Halep a avut 2 aşi, dar a comis şi 4 duble greşeli, în timp ce Vandeweghe a reuşit 5 aşi şi a comis 5 duble greşeli. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel