Simona Halep după victoria cu Kuzneţova: Singura provocare pe care o simt...

Simona Halep, campioana en titre la Rogers Cup, a ajuns pentru a cincea oară în sferturi la turneul canadian după ce a dispus cu 6-2, 6-1 de Kuzneţova, în doar 67 de minute, faţă de două ore şi jumătate cât a durat meciul cu Brady.

Simona Halep a declarat, joi, că în meciul cu rusoaica Svetlana Kuzneţova a jucat mai bine decât a făcut-o miercuri contra americancei Jennyfer Brady în turul al doilea al turneului de tenis de la Toronto (WTA).

Cred că am jucat mai bine decât ieri (miercuri, n. red.), chiar dacă adversara a fost diferită. Svetlana joacă lovind cu mult efect. Brady a lovit foarte tare. Sunt jucătoare diferite. Cred că am lovit bine mingea şi sunt foarte mulţumită de felul în care am jucat împotriva ei, deoarece e mereu dificil şi de fiecare dată avem meciuri tari, a spus Halep la conferinţa de presă de după meci, citată de WTA.

Rogers Cup pare a fi unul dintre turneele favorite ale româncei, care a cucerit două trofee consecutive la Montreal, în 2016 şi 2018, în timp ce la Toronto a jucat o finală în 2015 şi a disputat o semifinală în 2017.

Singura provocare

Kuzneţova este în revenire după ce a ratat debutul sezonului din cauza unei accidentări la genunchi.

Am avut multe, multe meciuri împreună şi mereu dificile. E uimitor că încă mai joacă. După accidentarea dură pe care a avut-o, revine şi joacă la acest nivel. Este o campioană, a câştigat două titluri de Mare Şlem şi multe turnee şi o admir pentru ce face. Sper că va continua să joace, deoarece este foarte simpatică.

Halep are acum 5-3 în meciurile directe.

În turul următor, Halep (27 ani), numărul patru mondial, o va înfrunta, vineri, pe cehoaica Marie Bouzkova (21 ani, 91 WTA), venită din calificări, care în optimi a dispus de letona Jelena Ostapenko în două seturi, cu 6-2, 6-2.

Singura provocare pe care o simt este aceea de a câştiga meciul următor. Nu contează împotriva cui joc. Faptul că sunt din nou în sferturi de finală aici înseamnă mult pentru mine. Înseamnă că încep să simt din nou ritmul pe care l-am avut la Wimbledon, să spunem aşa, a comentat Halep.

Am fost un pic îngrijorată în vacanţă că va fi dificil să revin, dar e normal să iei pauze din când în când. Vreau doar să ies pe teren şi să joc mai bine decât am făcut-o azi (cu Svetlana Kuzneţova, n. red.), a concluzionat Halep.

Citește și:

Premieră pentru Simona Halep în sferturile de finală Rogers Cup 2019

Simona Halep în presa internațională: "Un lucru neobișnuit pentru fostul număr 1 mondial!"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel