Simona Halep, după meciul cu Serena Williams: Sunt puţin dezamagită

Simona Halep, locul 5 WTA, a pierdut meciul cu Serena Williams la US OPEN.

"A fost un meci bun şi sunt de părere că am jucat bine. Cred că nivelul a fost destul de înalt. Sunt mulţumită de felul în care am luptat până la final. Serena a jucat foarte bine. Este cea mai bună jucătoare, iar astăzi, serviciul său a fost foarte bun. Ea joacă foarte bine aici. Cred că se simte foarte încrezatoare pentru că joacă acasă.

A fost greu şi sunt puţin tristă, dar trebuie să iau lucrurile pozitive din acest meci. Sunt puţin dezamagită că nu am putut profita de sanşele pe care le-am avut. Dar mă bucur pentru modul în care am rezistat şi am jucat. Am jucat mai bine decât anul trecut, când am ajuns în semifinale. La ediţia aceasta am pierdut în sferturi, dar am dat tot ce am putut", a spus Simona Halep.

[citeste si]

"Cred că acesta a fost cel mai bun meci pe care l-am făcut împotriva ei. Am simţit că sunt foarte aproape şi că am sanşa să câştig. Cred că jocul meu a fost destul de bun. Totuşi, cred că aş putea să joc mai bine în anumite momente. Trebuie să câştig în faţa celor mai bune jucătoare pentru a triumfa într-o asemenea competiţie", a declarat Simona Halep, conform DigiSport.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel