Simona Halep, după calificarea în semifinală: Merg la cumpărături, azi nu mă uit la tenis

Foto: Facebook
Foto: Facebook

Simona Halep a declarat, miercuri, după victoria împotriva Anettei Kontaveitce, că nu va urmări partida dintre Garbine Muguruza şi Anastasia Pavliucenkova, care îi stabileşte adversara din penultimul act, pentru că se duce la cumpărături.

"Nu, nu o să mă uit la meci. O să mă bucur de această zi, pentru că mai e mult din ea. O să mă liniştesc, o să merg la cumpărături, ca în fiecare zi, pentru că asta mă motivează, aşa cum am spus şi la meciul trecut. Măine, o să mă gândesc la meci, azi, nimic despre tenis. Nu vă spun ce o să cumpăr, merg la magazine şi văd acolo ce mă inspiră," a decvlarat Halep după victoria în 53 de minute împotriva  Anettei Kontaveitce.

Halep  a vorbit și despre relația  pe care o are cu Darren Cahill.

"Darren a fost foarte important de când l-am întâlnit, acum 4-5 ani, am lucrat din greu la atitudinea mea, am muncit din greu la jocul meu şi azi sunt o persoană mai bună, în primul rând, şi apoi o jucătoare mai bună, aşa că vreau să-i mulţumesc pentru ajutorul pe care mi l-a dat. Este o persoană extraordinară şi comunicarea este uşoară, mă înţelege, iar asta face treaba mai uşoară. Aici, în Australia, pot să spun că este a doua mea casă, pentru că mă simt ca făcând parte din această comunitate, deoarece am antrenorul din Australia. Aşa că vă mulţumesc tuturor. Am amintiri frumoase din 2018, când am avut acele meciuri grele şi am jucat finala, vreau să dau tot ce am meciul următor şi, de ce nu, poate pot repeta din nou performanţa de atunci", a mai spus Simona Halep.

În semifinala de la Australian Open, Simona Halep o va întâlni pe  Garbine Muguruza (32 WTA).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel