Simona Halep, detalii inedite: Cine vrea să îi CÂNTE la nuntă

Simona Halep a dat detalii inedite despre viața personală. Ea a povestit ce face când se trezește, ce conturi de socializare folosește și cine ar vrea să îi cânte la nuntă. 

Detaliile au fost date într-un interviu pentru Virgin Radio. 

"Când mă trezesc, nu mă uit pe Facebook, ci pe Instagram. Am şi Facebook, dar nu-l folosesc mai deloc. Twitter n-am pe telefon.Instagram folosesc, chiar postez des. Şi am un joc, se numeşte Fix. E interesant, dar numai când mă plictisesc. Atunci când sunt în aeroport.

Am un grup pe WhatsApp cu echipa mea, cu cei cu care lucrez zilnic. Trebuie să comunicăm între noi să ştim ceea ce facem. În rest, n-am. Vorbesc individual cu toate persoanele. Primesc foarte multe poze haioase, de multe ori și cu mine. Chiar mă amuză de multe ori.

"La nunta mea l-aș chema să cânte pe Andrea Bocelli. L-am întâlnit recent și am făcut o poză cu el, chiar am fost emoţionată. Nicodată n-am fost aşa de emoţionată întâlnind pe cineva".

"Înainte nu mă hotăram cu ce să mă îmbrac, dar am progresat foarte mult. Aveam cam 45 de minute. Când puneam ceva pe mine, voiam altceva. Acum doar mă gândesc şi mă îmbrac direct. La prima întâlnire port pantaloni. N-am fost niciodată în fustă la o întâlnire. Dansez foarte mult, dar la petreceri private. În club, dacă merg, nu dansez foarte mult", a spus Simona Halep, conform gsp.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel