Simona Halep, decizia care i-a schimbat viața Monicăi Niculescu

România a învins Cehia, la tenis, în sferturile de finală.

Meciul de dublu în care Monica Niculescu şi Irina Begu au învins cea mai bună pereche a lumii, Katerina Siniakova/ Barbora Krejcikova, a fost motivul pentru care Simona Halep a făcut o dezvăluire surprinzătoare.

La interviul de după meci, Simona Halep a declarat că Monica Niculescu era atât de emoţionată de importanţa meciul încât a întrebat-o pe ea dacă nu vrea să fie cea care să facă pereche cu Begu la dublu. Doar că Halep a refuzat propunerea şi a încurajat-o, spunându-i că e cea mai bună.

Monica a dovedit pe teren că a fost cea mai bună


"Din tribune a fost şi mai greu, am avut emoţii mari, dar mă bucur atât de mult pentru fete. Monica a dovedit pe teren că a fost cea mai bună astăzi. Cred că toate am depus un mare efort, am fost cu inimă mare în acest meci, toate ne-am dorit să câştigăm această partidă. Am jucat cu o mare, mare campioană, Cehia, o campioană enormă şi am reuşit să câştigăm. Cred că toate am dat totul pentru week-end-ul acesta ca să fie bine. Fetele sunt extrarodinare şi şi-au lăsat inima pe teren, ceea ce a fost important pentru că au reuşit să câştige. Pentru mine înseamnă enorm, îmi doream tare mult şi aşa cum am spus, anul acesta dau totul pentru echipa de FedCup.

VEZI ȘI Fed Cup: Cehia - România. Cahill, reacție după victoria fantastică a fetelor noastre

Sper să nu ne oprim aici, sper să mergem mai departe cu bine. Pentru ţara noastră este un lucru enorm şi micuţii care se apucă de tenis trebuie să aibă încredere că visul acesta poate deveni realitate. Jucătoarele din Cehia au demosntrat că sunt campioane, ne bucurăm că le-am bătutut acasă, ele ne-au bătut la noi şi am spus că de data aceasta trebuie să ne luăm revanşa", a declarat Simona Halep.

Afirmația lui Halep a fost confirmată de Monica Niculescu, care i-a mulţumit Simonei pentru sprijinul şi încrederea acordată.

CITEȘTE ȘI DOHA. Simona Halep şi Mihaela Buzărnescu, adversare de top

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel