Simona Halep, criticată de Andrei Caramitru pe Facebook. Bogdan Chirieac: Face parte din strategia de retragere a lui Barna

Simona Halep crede că va putea juca la turneul de la Beijing. foto: @simonahalep - FB
Simona Halep crede că va putea juca la turneul de la Beijing. foto: @simonahalep - FB

Andrei Caramitru a avut o reacţie extrem de dură la adresa Simonei Halep, după ce sportiva română a criticat Federaţia Română de Tenis. 

"Zilele trecute, noi, jucatorii, am citit o stire prin care cineva anunta un succes triumfator al unei noi întârzieri la procedura de recunoastere a noului presedinte al Federatiei Romane de tenis, Dl Ion Tiriac. Noi stim ca aceste alegeri au fost democratice si avem convingerea ferma, ca la ora actuala, Ion Tiriac este singurul om care nu poate fi suspectat de vreun interes cu privire la conducerea tenisului din Romania. Cu toate astea, noi nu intelegem de ce Ministerul Tineretului si Sportului refuza in continuare sa finanteze Federatia Romana de Tenis. Aceasta finantare nu este pentru noi, este pentru activitatea de zi cu zi a Federatiei si in special pentru toate actiunile dedicate juniorilor si tinerilor jucatori de tenis. Suntem oricum in ceasul al 12-lea, la un nivel scazut al intregului sport din Romania si cu toate astea ministerul refuza sa finanteze o Federatie pentru ca cineva contesta in instante in permanenta actiunile Federatiei. Nu intelegem cum s-a ajuns in aceasta situatie si de ce nimeni nu ia o hotarare sau o pozitie fata de toate aceste probleme", a scris Simona Halep pe Facebook. 

Citeşte AICI textul integral scris de Simona Halep. 

Andrei Caramitru, critici la adresa Simonei Halep 

"Asocierea ta cu Ţiriac îți face mare rău. Și textul ăsta e probabil scris de el, nu? Of of of. Păcat", a scris Andrei Caramitru într-un comentariu la postarea tenismenei. 

Bogdan Chirieac: Este felul lui Dan Barna de a se retrage elegant

"Face parte din strategia politică a lui Dan Barna de a se retrage elegant din candidatura la preşedinţia României. Domnul Vecerdea, despre care este vorba în postare, antrenor de tenis al domnului Iohannis, vrea să fie preşedinte al FR Tenis. De partea cealaltă, a fost ales bătrânul Ion Ţiriac, care totuşi înseamnă ceva pentru tenisul românesc. Ori dl Andrei Caramitru ce face acum? îl apără pe antrenorul de tenis al preşedintelui Iohannis faţă de Simona Halep şi Ion Ţiriac. Face parte din strategia asta a lui Dan Barna, care spune dom'le nu mă votaţi, că nu trebuie!", a explicat Bogdan Chirieac la Antena 3. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Acest articol reprezintă o opinie.

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel