Urmărește emisiunea live


Simona Halep - Cori Gauff la Wimbledon: marea provocare. Analiză New York Times. Ce şanse are Simo să joace finala

The New York Times face o analiză a jucului Simonei halep și a șanselor sale la câștigarea turneului, înainte de maciul cu tânăra Cori Gauff, în optimi la Wimbledon 2019.

Simona Halep - Cori Gauff Wimbledon - Ben Rothenberg, unul dintre cei mai apreciaţi jurnalişti de tenis din lume, intervievat de Fanatik, a prefaţat duelul Halep - Gauff la Wimbledon 2019 şi a analizat şansele campioanei noastre de a câştiga turneul de la All England Club.

Jurnalistul New York Times este de părere că Simo pleacă având prima şansă în confruntarea cu noua senzaţie a tenisului mondial. Surpriza Cori Gauff a trecut de Venus Williams, cvintuplă campioană la All England Club, de Rybarikova, fostă semifinalistă, şi de Polona Hercog, după ce a salvat două mingi de meci, pentru o revenire incredibilă.

Simona Halep - Cori Gauff Wimbledon - Conform sursei citate, interesul pentru sportiva din SUA e unul uriaş, după ce meciul cu Hercog a stabilit recordul de audienţă la BBC, în prima săptămână a turneului. Totuşi, americanii cred ca lui "Coco" îi va fi foarte greu să gestioneze presiunea, mai ales că în faţă nu e doar una dintre cele mai bune sportive din lume, dar şi o sportivă care evoluează fantastic în momentele importante.

Simona Halep - Cori Gauff Wimbledon: marea provocare


"Va fi primul meci contra unui cap de serie pe care Coco îl joacă aici. A câştigat deja şase meciuri, în calificări şi pe tabloul principal. A învins jucătoare foarte bune, ca Venus şi Rybarikova. Dar va fi o trecere uriaşă, desigur, să înfrunte o jucătoare de top 10. Simona joacă bine, chiar foarte bine dacă ne uităm la ultima rundă, cu Azarenka. Va fi foarte greu. E un meci de care pe care şi cred că cea mai în formă jucătoare va câştiga luni. Cert este că forma Simonei este foarte bună. Meciul cu Halep este prima mare provocare pentru Coco, sper să nu fie prea multă presiune pe ea după aceste victorii şi după toată atenţia pe care a primit-o la Wimbledon", a spus Ben Rothenberg, pentru Fanatik.

Citește și: Simona Halep - Victoria Azarenka VIDEO - LIVE text la Wimbledon | Rezultat în turul trei al turneului

Simona Halep - Cori Gauff Wimbledon - Simona are şansa cea mai bună să ajungă în finală din cealaltă jumătate de tablou. A trecut de un test foarte dur, Azarenka a fost o adversară extrem de dificilă pentru turul 3, dar Simona s-a descurcat incredibil de bine în meciul cu ea. Cred că este foarte posibil să facă cea mai bună performanță a ei la Wimbledon sau cel puţin să își egaleze semifinala din 2014. Cred şi trebuie să aibă mare încredere în jocul pe care-l are şi forma pe care o traversează aici, la Wimbledon” a mai declarat jurnalistul New York Times.

Meciul dintre Simona Halep și Cori Gauff din optimile de finală Wimbledon 2019 se joacă luni, 8 iulie 2019, pe terenul Court 1, după ora 17.00, după meciul Serena Williams (USA), nr. 11, vs. Carla Suarez Navaro (Spania), nr. 30, care începe la ora 15.00. Conform tradiţiei, duminica dintre săptămâna 1 şi săptămâna 2 nu sunt meciuri la Wimbledon.

Citește și:

Presa internațională, despre succesul categoric al Simonei Halep la Wimbledon, în turul trei

WIMBLEDON - Simona Halep și-a aflat adversara în optimi: Surpriza turneului!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel