Simona Halep comparată cu Serena Williams. Bianca Andreescu, inspirată de campioana noastră

Simona Halep - Bianca Andreescu este meciul vedetă de astăzi de la Shenzhen în Turneul Campioanelor, mai ales că este prima dată când cele două se vor înfrunta.

Simona Halep debutează la ediția din 2019 a Turneului Campioanelor împotriva Biancăi Andreescu, cele două având performanțe frumoase îna cest an, după ce Simo a câștigat Wimbledon, iar Bianca, US Open. Meciul se va disputa azi, nu mai devreme de ora 14.00.

În obișnuita declarație de dinainte de un meci, antrenorul canadiencei de origine română a comparat-o pe Simona Halep cu Serena Williams:

"Bianca urmărit-o pe Simona și simt că a inspirat-o când era mică. Recent, a avut ocazia să o înfrunte pe Serena și am câștigat experiență acolo în ceea ce privește meciurile cu jucătoarele pe care Bianca le admiră. Va fi ceva asemănător. Pe cât o respectă pe Simona, o admiră și a împrumutat câteva lucruri din jocul ei, pe atât trebuie să avem grijă ca atunci când pășește pe teren să rămână cu capul pe umeri. Acesta va fi rolul meu", a spus Bruneau Sylvain, la conferinței de presă.

Simona Halep - Bianca Andreescu meciul așteptat și de români și de canadieni. "Simona este o jucătoare pe care Bianca a urmărit-o și datorită rădăcinilor românești. Va juca împotriva cuiva pentru care a petrecut timp în fața televizorului, uitându-se ce face, și acum trebuie să ne asigurăm că va intra în acest meci cu o mentalitate diferită. Simona e rapidă, recuperează multe mingi, este o jucătoare completă, iar Bianca trebuie să joace cel mai bun tenis al ei", a mai spus Bruneau Sylvain pentru site-ul WTA.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel