Simona Halep, cetățean de onoare București: Este cel mai important premiu

Simona Halep a primit astăzi titlul de cetățean de onoare al municipiului București. Ea a mulțumit României pentru șansa pe care a avut-o, de a deveni numărul unu mondial. 

Ceremonia de decernare a titlului de cetățean de onoare al municipiului București a avut loc la Teatrul Excelsior. Iată ce a declarat Simona Halep după ce a primit titlul:

"Pe o astfel de scenă este mult mai greu de vorbit decât pe teren. Este o onoare pentru mine. Este cu siguranță cel mai important premiu. Când am venit acum 10 ani în București, acest oraș era străin pentru mine, fiindcă eu veneam de la Constanța. Eu astăzi numesc acest oraș acasă. Vă mulțumesc tuturor pentru cuvintele frumoase, mulțumesc și celor care m-au criticat. Când primești critici ești mai motivat. Știu că oamenii se trezesc dimineață să vadă meciurile mele. Mulțumesc tuturor românilor, mulțumesc României. Știu că nu am avut un sistem prea dezvoltat, dar am reușit. Mulțumesc părinților și celor care au fost mereu alături de mine. Îi mulțumesc domnului Ilie Năstase care m-a motivat să ajung pe locul 1 în lume. El a fost la băieți eu sunt astăzi numărul 1 la fete," a spus Simona Halep.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel