Simona Halep - Bianca Andreescu primele declarații la Turneul Campioanelor

Simona Halep la Turneul Campioanelor 2019. foto: @simonahalep - FB
Simona Halep la Turneul Campioanelor 2019. foto: @simonahalep - FB

Simona Halep - Bianca Andreescu este primul meci din Grupa Violet de la turneul Campioanelor.

Simona Halep - Bianca Andreescu stârnește un interes deosebit la Turneul campioanelor. Simona este fost numărul 1 mondial, iar Bianca este considerată de casele de pariuri favorita numărul unu, anul acesta.

Simona Halep va participa pentru a șasea oară la Turneul Campionelor, iar fostul lider mondial a precizat că speră ca la această ediție să aibă evoluții mai bune. Jucătoarea din Constanța va debuta luni, 28 octombrie, în compania sportivei din Canada, Bianca Andreescu.

Declarații Bianca Andreescu

Andreescu este nou venită într-un grup plin de veterane WTA Finals, deoarece debutează alături de un trio care a concurat la evenimentul de final de an de nouă în total. "Știu că nu va fi ușor. Fiecare jucătoare din această competiție este o adversară dură", a spus Bianca. "Aștept cu nerăbdare să joc împotriva lor. Sper să pot face lucruri bune. Am jucat cu Svitolina și Pliskova o dată în acest an, așa că știu la ce să mă aștept. Cu Simona, nu am jucat niciodată, dar am urmărit-o. Va fi un meci foarte interesant, așa că sunt încântată", a declarat Bianca Andreescu pentru site-ul WTA.

Declarații Simona Halep

Halep, care nu a mai jucat de la abandonul din runda a doua la China Open, și-a încheiat periplul asiatic sub un nor negru al accidentării care a scos-o de pe teren, după ce s-a retras din meciul ei din runda a doua cu Elena Rybakina, la Dongfeng Motor Wuhan Open cu o durere la spate.

"Este un grup foarte dur. Ele joacă foarte solid, de fapt, și ele sunt foarte solide", a spus Simona. "Este o mare provocare pentru mine, revenind dintr-o accidentare, pentru a le face față, așa că mă voi strădui și voi încerca să joc cât mai bine pentru a câștiga meciurile”, a declarat Simona pentru WTA.

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie și oferă premii totale în valoare de 14.000.000 de dolari,


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel