Simona Halep – Bianca Andreescu | Data și ora confruntării în primul meci la Turneul Campioanelor

Mircea F. Cristian / 25 oct 2019 / 17:46

Simona Halep – Bianca Andreescu este meciul vedetă al primei etape de la Turneul Campioanelor 2019, de la Shenzhen.

Simona Halep – Bianca Andreescu este întâlnirea așteptată de toți iubitorii de tenis români. Simona Halep și-a aflat vineri adversarele de la Turneul Campioanelor 2019.

Simona face parte din Grupa Violet, alături de Karolina Pliskova, Bianca Andreescu și Elina Svitolina. Debutul la Turneul Campioanelor, pentru sportiva din România, va fi luni, împotriva sportivei ce reprezintă Canada. Partida se va desfășura luni, 28 Noiembrie 2019, nu înainte de ora 15:00, oara României.

Meciul de la Turneul Campioanelor reprezintă prima confruntare directă Simona Halep – Bianca Andreescu. Sportiva din Canada, cu părinți români, a avut un an extraordinar, culminat cu victoria din finala de la US Open. Bianca ocupă locul patru în ierarhia WTA, cea mai bună clasare din carieră, obținută la doar 19 ani, ce i-a permis calificarea în premieră la Turneul Campioanelor.

Simona Halep s-a calificat de pe poziția a patra în WTA Race to Shenzhen. Cea mai importantă realizare a Simonei la Turneul Campioanelor a fost în 2014, când românca a ajuns în finala pierdută în fața Serenei Williams.

Turneul Campioanelor se dispută în perioada 27 octombrie – 3 noiembrie și oferă premii totale în valoare de 14.000.000 de dolari,