Simona Halep are un nou antrenor

Simona Halep
Simona Halep

Pe contul oficial de Twitter al WTA a fost postat un anunț conform căruia Simona Halep are un nou antrenor.

Incertitudinile au luat sfârșit, iar Simona Halep care în prezent este numărul 3 în clasamentul WTA are în mod oficial un înlocuitor pentru Darren Cahill. Conform site-ului oficial al WTA, Halep l-a angajat pe Thierry Van Cleemput.

Site-ul oficial al WTA citează WTA Insider, aceștia fiind cei care au obținut confirmarea din partea managerului PR al Simonei Halep.

Simona Halep va juca în următoarea perioadă la Doha (turneu care are loc în perioada 11-16 februarie) și Dubai (17-23 februarie). 

Cine este noul antrenor

În vârstă de 50 de ani, Thierry Van Cleemput a încheiat recent colaborarea cu David Goffin. El l-a pregătit pe Goffin din luna aprilie a anului 2014. De-a lungul carierei i-a mai antrenat pe Olivier Rochus, Steve Darcis și a fost asistent în echipa de Cupa Davis, potrivit atptour.com.

Alături de Thierry Van Cleemput, David Goffin a câştigat 4 titluri ATP, la Kitzbuhel, Metz, Shenzhen şi Tokyo, iar în 2017 a atins poziţia maximă în clasamentul ATP, locul 7.

La începutul lunii noiembrie a anului trecut, Darren Cahill a anunțat că nu va mai fi antrenorul Simonei Halep, australianul invocând motive familiale. La Australian Open, Halep a mai colaborat cu Cahill, dar şi cu căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup, Florin Segărceanu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel