Simona Halep ar putea rata Indian Wells. Vestea dată de medic

Accidentarea Simonei Halep ar putea să o țină o perioadă importantă pe tușă. Jucătoarea româncă va reveni pe locul 1 mondial, însă situația de la picior îi dă mari bătăi de cap. 

Medicul Vlad Predescu, specialist în ortopedie, a tratat-o pe Simona Halep și este de părere că acesta are nevoie de cel puțin o luna de pauză. În aceste condiții, Halep ar rata Indian Wells, turneu programat în perioadă 7-18 martie.

"Când vorbim de un om normal, care nu face sport de performanță, durerile în astfel de situații sunt destul de mici. Dar la sportivii de performanță, cum e și cazul Simonei, lucrurile se schimbă radical. (...) La problemă medicală pe care o are Simona se recomandă repaus timp de o lună, proceduri de fizioterapie și administrarea de antiinflamatorii. Dacă se constată, în timp, din nou, o recidiva, atunci perioadă de repaos poate ajunge până la șase săptămâni. Dacă recidivele sunt foarte dese, atunci se poate recurge și la intervenția chirurgicală. Asta doar în cazuri exceptionale", a declarat Predescu pentru Adevărul.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel