Simona Halep, surpriză în timpul turneului de la Indian Wells. Un nou antrenor

Sebastian Florea / 11 Martie 2019 / 21:15

Simona Halep ar putea avea antrenor pentru turneul de la Miami.

Anunţul a fost făcut de Florin Segărceanu, căpitanul nejucător al echipei României de Fed Cup.

"Este puţin o lipsă din punct de vedere al liniştii echipei, pentru că Simona nu are un antrenor de bază. Încet, încet, va trebui să găsească o variantă optimă pentru un antrenor, nu o variantă în grabă. Este deja în timpul turneelor şi o aşteaptă o perioadă mai dificilă. Se apropie Roland Garros-ul, unde are de apărat puncte. Am înţeles că, săptămâna viitoare, Daniel Dobre ar putea merge să o ajute pe Simona. Ei au mai lucrat împreună, iar eu, personal, îl apreciez foarte mult pe Daniel. Cred că o va ajuta mult în această perioadă de tranziţie", a declarat căpitanul nejucător al echipei de Fed Cup a României, Florin Segărceanu, pentru Telekom Sport.

Halep, aflată la Indian Wells, se va pregăti începând de săptămâna viitoare alături de Daniel Dobre, care face parte din staff-ul Federaţiei Române de Tenis. El o va antrena pe sportiva noastră pentru o perioadă limitată. Nu va fi, foarte probabil, o colaborare pe termen lung, tehnicianul urmând să o ajute în perioada de tranziţie, până îşi găseşte un tehnician cu "normă întreagă", a mai spus Segărceanu.

Daniel Dobre a jucăt și el tenis, fiind multiplu campion naţional, și a făcut școala de antrenori în Germania, între 1994 şi 2000, la academia lui Gunther Bosch, unul dintre prietenii lui Ion Ţiriac.